adam karşınızda gibi sövüyosunz :)
Allahından bulsun deyip geçin beyler.
Printable View
adam karşınızda gibi sövüyosunz :)
Allahından bulsun deyip geçin beyler.
Rabb'im elinden ayağından çıkarsın kendinin sürüne sürüne leşi çıkarak gebersin !!!
inş. ömür ßoyu vicdan acaßı çeker nasıl vericek bunun hesaßını acaßa çok yazık çoookk
ızmırde bu sekılde bı kedı oldurme olayı olmustu adamı sokaga cıkartmadılar,unıversıteden atıldı,rektor konusma yaptı...medyanın etkısı onemlı haberlerde gun boyu gostersınler hemen olay degısır ama cokta durulmadı ustune anlasılan..
Ne diyelim , savunmasın ağzı dili olmayan hayvan elbet Gün gelecek hesabını soracak..
Şerefsiz herif. Bunun gidecek yeri yok.
Bu adamın mahallenin gençleri tarafından inceden linç edilmesi lazım.
Allah'ın değirmeni ağır döner ama ince öğütür...
Belasını bulur tez zamanda...
bu adam bugün bunu yapıyosa yarın neler yapar hiç adalet yok şu memlekette yazık yemin edeim yazık
bu insanlık nereye gidiyor ya anlamıyorum ya bi insan yavrusunu emziren bi hayvana nasıl silah doğrultur ya kelimeler kifayetsiz kalır allah bildiği gibi yapsın
O.çocukları bile yapmaz bunu... Bu adam gerçekten sallandırılacak cinsten. Ancak işin aslını tam olarak dinlemek lazım. Vuran adamın da çoluğu çocuğu varsa ve daha evvel bir saldırı girişimi olmuşsa cehaletle birleşip böyle sonuçlar ortaya çıkmış olabilir...İki taraflı dinlemek şart...
Cahil karaktersiz şerefsiz.
bu yaptığı inşallah evlat acısı olarak çıkar ondan !!!
Bir insanda Allah korkusu olmalı !..
Hiçmi Allah korkusu yokmuş şerefsizde .Nasıl yapar akıl sır erdiremedim .
çocugu torunlarını emzirirken gözünün önünde vurulsun i.nenin
Allah korkusuda vardır o hatta oruç falanda tutuyordur. sorsan 10 numara dindar bir kişiliktir
allaha havale ettim.
Kendi köpeğine neler yapiyodur kim bilir
Yazik gunah, heleki yavrulu bir anne kopege bunu yapanin bence ahirette yeri yok.