Bu aralar hırsızlık olaylarında artış var güvenlik sistemleri ile ilgili; kullanan ya da bu tür firmalarda çalışan yardımcı olabilecek birileri lazım.
Bu aralar hırsızlık olaylarında artış var güvenlik sistemleri ile ilgili; kullanan ya da bu tür firmalarda çalışan yardımcı olabilecek birileri lazım.
Ankara içinse.
Simge Group | Ankara | Alarm Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Kamera Sistemleri, IP Kamera, CCTV Kamera
Paradox marka sistem kullanırlar.Alarm haber merkezi mevcuttur.Aylık raporlama yaparlar.Keşif için bi çağır görüş derim.
R-Turbo
Orhan abi selamlar ben iş yerime yeni alarm ve kamera taktırdım bi cep numarası yazarsan arattırıyım seni![]()
Başkan ben Pronet kullanıorum istersen arattırayım seni...
fiyatları cok uygun kalitesi tartısılmaz...
referanslarıda cabası
Pronet Alarm Sistemleri
KA Style
Ankarada bende pronet kullaniyorum. 5 yili gecti uyeligim her tasindigim yere tasittiriyorum. cok memnunum. ultra super on numara memnunum hatta.
ortalama ne kadar ödeniyor bu pronete?istanbulda da var mıdır?
tşk
Bende de pronet var, sanırım aylık 9 tl mi dolar mı neydi..
Ama biz şuanda merkez bağlantısını kestirdik (pronet in yahudi olduğunu öğrendikten sonra) Hiçbir ücret ödemeden sadece alarm özelliği ile kullanıyoruz, sorun yok...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
pronet su anda calistigim bankayida referanslarina ekledi. bizim bankanin muhtelif yerlerinde pronet stickerlarini gormeye basladim. genel kurmay falanda vardi bir donem hala devam ediyormu bilmem ama kurumsal ve bireysel olarak cok yaygin ve verdigi hizmet bir o kadar tatminkar. benim tek sikayetim uzaktan internet veya telefon ile alarm kuramamak ve iptal edememek. gecen sene sordugumda yoktu boyle birsey.
benim sabit telefonum yok gsm modulu kullaniyorum kablosuz kapi dedektoru ve yangin dedektoru kullaniyorum harici olarak haber alma merkezi baglantisi dahil 30 USD aylik oduyoruz.
pronet gercekten ii ancak bazı sıkıntıları var benim gözümde. mesela 1 kere bozulan manyetik kontak yuzunden alarm devreye girdi tamam olabilir bozulabilir ancak evde olmadıgımızdan (eve dogru yoldaydık) ve eve gidip kontrol edebilecek kimse olmadıgından polis yonlendirelim dediler ok dedik snra eve vardık polisler orda falan actık kapıyı polisler girdi baktı falan bişey olmadıgını gorduk sorun manyetik kontakmıs balkon kapısı kapalı olmasına ragmen acık sanıp surekli calıyormus ve gereksiz yere polisi mesgul etmekten bilmem kac bintl ceza yiyorduk bunu pronetle konustugumuzda ee sizden onay aldık oyle cagırdık diyorlar ama benim sucum ne kafama gore cagırın demedim sonucta. size biri dese ki balkon kapınız acıldı alarm devreye girdi naparsınız cagırtmaz mısınız polisi ki oneri onlardan geldi. bu 1. olaydı yasadıgım.
daha sonra 1 hafta sonra aynı değiştirdikleri manyetik kontakta arızalandı saka gibive o sırada panjurlar kapalı oldugundan telefonla komsumuza dısarıdan baktırdık ve tekrardan sensor arızası olduguna kanaat getirince polisi cagırtmadık bu sefer ancak uzaktan mudahele edilemediği için taa 200KM eve gittim sadece alarmı kapatmak için! bu oldu 2
kredi kartımı yeniledim buarada kredi katımın numarasıda değişmiş buna hiç dikkat etmedim. numaralar değişince dogal olarak pronet otomatik odemeden cekememiş parayı olabilir ancak sıkıntı su ki bana bu konuyla ilgili olarak ne bir mail, ne bir sms ne de bir tlf ile bilgi verilmeden acil durumda haber verilecek listedekiler aranılmış odenemeyen fatura var diye. Allahtan herkes aileden insanlarda yanlıslık oldugunu anlamıslar. aileden olmasa arada iş arkadası falan olsa ya yanlıs anlasılsa? buda oldu 3
ve bu 3 olaydan snra pronetten ayrılmaya karar verdim onuda hemen yapamıyosunuz dilekce verdim anca haziranda kutulabiliyorum.
buarada fiyat soranlar için evdeki sistemim komple kablosuz sadece buyuk balkondaki sensor kablolu o da dıs kosullar için oyleymiş. 2 tane kablosuz sensor, bir tane dıs ortam sensoru, gaz/yangın sensoru, giriş kapısı dahil 3 adet manyetk kontak( kapı pencere) + gsm modulu ayda 36$ oduyorum
abi dediğin özellik bence alarmda aranması gereken 1. özellik. Ben telefonla alarmın butun ozellıklerını kullanıyorum + içerideki sesi dinliyorum kamerada dışarıya açık oldugu için 7/24 cepden ve pcden ızlenebılıyor.
Allahım kımseye alarmın aktif olmasını gerektırecek bır olay yaşatmasın.
Orhan abi aradılarmı seni?
He birde söylemeyi unuttum Pronet firmasından Kurtulmak çok büyük problem o yüzden çok iyi inceleyin, tam olarak işiniz görmüyor ise PROnet e sakın bulaşmayınÇok ciddi problemler yaşayabilirsiniz.. Lakin babamlar işyerinde neredeyse dava açacaklardı...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Benim evde bundan var
Steely SR
Telefon melefon etmiyor, ciyak ciyak ötüyor sadece..........
Okumadan imzalamam.....
Çok güzel bilgiler var alarm sistemi almadan okuyun derim,
Gvenlik Sistemleri Kamera Sistemleri Kartl Gei Sistemleri hrsz alarm
Gvenlik Sistemleri cctv Kamera Alarm sistemi teknik bilgi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)