olmasaydı iyidi... cahil ve aşırı cesaretli adamlardan cok var artık istanbul trafiğinde...
Printable View
olmasaydı iyidi... cahil ve aşırı cesaretli adamlardan cok var artık istanbul trafiğinde...
arkadakı arac senı bağlamazda o yolda hız sınırı kac daha sakın gıdersek herkes ıcın daha ıyı olur....
En kötüsünü düşünelim şikayet ettiler seni çağırdılar ben şerit değiştirdim o değiştirmedi dersin ve o guzargahta birusuru kamera var kayıt istersin sonuçta adama sen vurmamissin hiç bir sıkıntı olmaz
bişey çıkarsa mobeseden çıkar onun dışında br numara olmaz , adam plakanı okuduysa bile kazanın şokundan unutmuştur.
Buraya bu konuyu acarkada kendini afise ettigini unutmuyorsun umarim adam plakani alamadiysa bile buradan gorup sikayetci olabilir.Gecmis olsun ama sizlik bir sey olacagini dusunmuyorum yaris halinde degilsiniz siz yolunuzda gidiyorsunuz o artislik yaparken kaza yapmis ..
aracı siz sıkıştırmadığınız ***** arkanızdan geliyormuş sizlik bir şey yok ne diye şikayet edicek geçemedim onada cezamı yazın diycek.
hahaha:D ne diycek adam ondeki arabanın gazına geldım ondan şikayetçimiyim diycek yok oyle bişey takma kafanı
hamama giren terler demişler,geçmiş olsun.
eskiden çocukken derlerdi tanımadığınız insanlarla konuşmayın diye...şimdide tanımadığınız insanlarla gazlamayınmı demek lazım:D
yanında kız arkadaşın varken bu işlere kalkışmanada zaten hiç bişey demiyorum...
Asla tanimadiklarimla gazlam trafik yapmam yazik gecmis olsun
geçmiş olsun zamanında yaşadığım bir hikayeye benziyor paylaşmak isterim belki içinize su serper az da olsa rahatlarsınız sanırım 2005 yılı falandı istanbul bağdat caddesinde yapılı bir 206 spor aracım vardı ışıklarda 2 tane biri coupe biri cabrio 90 lı modellerden bmw m3 ışıklar yeşile donunce başladık makas kapışmasına yolun durumuna gore sağ şerite doğru kaymalar başladı ben en sağ şerite vurdum makası cabrio olan arkadaşta benimde sağımdan kesme çabasına girince sanırım kırdı direksiyonu yüklendi gaza bamm diye bi ses sağ arka çaprazımdan baktım çınar ağacına bant olmuş motor girmiş şofor kabinine kadar oyle bir manzara durmak istedim araçta arkadaşlarım yürü sen onların arkadaşı var arkada o yardım eder diyerek beni devam ettirdiler sonra ben 1 hafta kadar çıkmadım caddeye kameralar falan eminim vardı bagdat caddesinde ama şikayetci olmamış demek ciddi bir yaralanmada eminim yoktu ama üzüldüm yanıyodu M3 ler bence acemlilik çünkü arkadan itişli araca gaz veripte direksiyon kırmak daha doğru bunlar tam tersini yaptı toplayamadılar kimseye anlatmamıştım burda paylaşmış oldum :)
ya herkes bos bos gazlıyor kullanmayı bilmeyen insanlar bile ve tamam bendede cahil cesareti var yaşım 21 15 yaşından beri gazlıyorum ama biliyorum yaptıgımın hata oldugunu ve hala daha mahkemelerim varken ben sadece o kaza yapan arkadasa üzüldüm ve başıma bişey gelirmi gelmezmi diye merak ettim ondan dolayı bu konuyu açtım arkadaşlar beni aydınlatdıgınız için çok teşekür ederim bazı arkadaşların dedigi gibi 3 tane yamyam beni yolda kız arkadaşımla taciz ettiler bende onlardan kaçtım onlarda Allahından buldu derim iyi fikirmiş =)
Hem sirket araci hem de yaninda kiz arkadasin. Keske yapmasaymissin
En kotu trafikte tehlikeli arac kullanmaktan yazarlar o da kucuk bir ihtimal
senlik bir durum yok
aranızda 5 sn fark varmış hiç bir bağlantınız yok.sen ona peşimden gel demedinki
Geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış.
arkadaşlar çok teşekür ederim aydınlattığınız için çünkü baya korkuyodum başıma bi dert acıcam diye şimdi içim çok rahat çok teşekür ederim :D
onun kaza yapmasıyla hiç alakanız yok kendi gaza gelmiş ama sizin yaptığınızda yanlış tabi dikkat etmek lazım
Niyet ne ise akıbet odur.. Sizede geçmiş olsun.