Aranızda en cok çekinen benimdir herhalde![]()
Bu zamana kadar cok acı bı anım olmadı , saysam 4 5 kere anca kovalanmisimdir ama hem kendi yaşadığım , hem arkadaslarımın gördüğü şu ki ; o an bı iman gücü geliyor , ayaklarım gövdemden hızlı koşuyor, 100 120 kg arasi seyretmisimdir genelde ve normalde hicbisekilde o kadar hızlı koşmam belki.Ama o it arkamdan geliyorsa bildiginiz kanatlaniyorum
sokak köpeği o an işinde gücünde ise cok tırsmam , sahipli sus köpeklerinden daha cok tirsarim , cunku onlar daha oyuncu , ve cusselerine bakmadan daha atarli oluyorlar
Bi keresinde bı dalmacyali geldi , uç arkadasız , ilk ikisinin yanında biraz gezindi , sonra şerefsiz beni bı kovaladı, ben direk depar tabi ,,, eleman bıraktı beni ben hala koşuyorum ,,, ayaklar durmuyor
, bı kere de zincirli köpeğin atış alanına girmişim deniz kenarı bı mekanda ,,, zinciri bitmese ciddi denizdeydim
,,, ama en sonuncusu efsane ,,,, bu kış Ankara'da aksam karda arac yolda kaldi yasamkentte , neyse besa Migros'a koyduk arabayı , nişanlımı eve bırakıyorum yürüyerek..bilen bilir oraları , yeni yapılaşma , in cin top oynuyor.NEyse bıraktım onu donucem , rahat yolda uluyor şerefsiz cocukları
, dedim neyse alttan gideyim (atabilge arkası yokuş , ana cadde)
neyse Migros'a bı 200 300 m kaldi , bı tane it karşıdan yokuşun basından geliyor.... İnceden hass. dedim ama baktım kendi halinde , acıdım , yazık la dedim bu karda kışta kalmış , günah....korkuyu ona acımayla bastırıyorum![]()
, neyse çıkıyorum yokuşu , bu birden noolduysa sanki anasına kufretmisim gibi dellendi , birden kovalamaya basladi.bende yorgunum , araba itmiştim , yürüyüşüm , yerler kar ...Ama kaçmasam atlayacak üstüme.Neyse ben can havliyle bı depar.ustumdeki mont pelerin oldu resmen arkamda havalaniyo.ve arkamda köpeğin nefes nefese koşmasının sesini duyuyorum ama bakamıyorum
, oyle bayaa bı koştuktan sonra bı adam gördüm bari onun yanına gidiim die ,, bu sefer de bı baktım onda da haski var
bı de o dellendi , neyse oyle böyle derken arabanın yanına gittim ama ömrümden omur gitmişti
Korkuyu başka bı köpekle yeneceğimi düşünüyorum , köpekleri de seviyorum aslında uzaktan ama ne evde bakabilecek imkana - sorumluluğa sahibim , ne de çevremde alışacağım bi köpek var....bakalım bı fırsat gelişir illaki.
Geçen gün köpek gidene kadar 5dk beklemek zorunda kaldım, saklanıyorum kafayı çıkarıyorum bana bakıyoNeyse gitti sonra
![]()
Abi aynı sorun bende de vardı , cidden yol falan değiştiriyordum daha sonra karşı komşumun köpekleri ile zaman geçirdim ilk başlarda çok tedirgindim ama sağolsunlar hayvanlar hakkındaki önyargımı kırmamda büyük payları var şimdi yoldan geçen her köpeği severim başını falan okşarım.Ciddi zararsız hayvanlar biz insanlardan çok daha masumlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)