Mengerler Mercedes-Benz ankara şubesinde hafif ticari araçlar satış danışmanıyım...
Printable View
Mengerler Mercedes-Benz ankara şubesinde hafif ticari araçlar satış danışmanıyım...
Her türlü gayrimenkul alım-satım ihracat ithalat hatta yeri geliyor imalatı ile uğraşmaktayım :D :D
hala öğrenciyim :(
Manisa bi coğumuz duymustur mesir macununu :) mesirland markasıyla üretim ve ihracat yapıyoruz türkiye genelindede bayilikler veriyoruz :)
Otelciyim. Lüks bir otelde resepsiyon şefiyim ;)
lojistik mezunuyum açık oğretim devam ediyor dünya kadar yere başvurdum herkes benden tecrübe istiyor :S artık herkes işin kolay yoluna kaçıyor şaka gibi ya. bir kişi gel kardeşim öğretiriz 1-2 hafta demedi. okuduğuma lanet ediyorum.
logitech ankara saha sorumlusuyum...
Çanakkale lapseki iskelesin de lapseki-gelibolu feribotları karşında büfem var yolu düşen olursa beklerim tostumuz meşhurdur :)
Ayrıca ticari taksi,minibüs,otobus hattı alım-satım-kiralama-komısyonculugu yapıyorum kendı çapımda :)
Şu an memnun olmasamda karting pistinde teknikerim.
Aöf bankacılık ve sigortacılık okuyorum.
Banka işleri, sigorta tarzı eleman arayan varsa eğer seve seve çalışırım. :)
özel bir şirkette grafik tasarımcıyım
avrupada genelınde otomotıv sektöründeyim..yedek parça v.s.onun dışında uluslar arası narenciye ve nakliye işiyle ilgileniyoruz.
Öğrenciyim :)
Elimizde kuyumculuğumuz var, toptancılığı olsun pazarlaması olsun atölyesi olsun hepsinde çalıştım :) Şuanda öğrenci olarak devam ediyorum hayatıma :)
depo ve raf sistemleri üretiyoruz.