perakende sektöründe istihbarat ve kredilendirme yetkilisiyim....bulaşmayın derim.!
evkur çok sıkıntılı bır yer aman uzak durun
gecenlerde kadıköydeki evkurun yerini sordum yoldan gecen birisinebasladı anlatmaya aman yavrum gitme oraya ben ogluma ps3 aldım 1700 tl verdim dısarda 1000 tl imis ne kadar kazıklandım falan filan diye 1 saat anlattı , ben evkura gitmicem oranın karsısında bir yere gidicem dememe ragmen üstledi demekki haklıymıs agır kazıklıyorlarmıs
![]()
abi iyi güzel hoş söylemişsinde dediğim gibi yaptığım iş internet kullanmamı gerektiriyor oyüzden adam akıllı bi telefon almam lazım. ikinci el yada sıfır farketmez almışken iyisini alayım diye öyle söyledim. istanbula gelmeseydim eğer telefonum çalınmayacaktı bende bu sıkıntıya girmeyecektim
![]()
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
bankadan kredi alamayanlar ve evkur;
önce bi telefoncuyla anlaşıldı. telefoncu 2 adet sıfır galaxy sIII için 3.000 lira verecek.
evkur'a gidildi ve 24 ay taksitle 4.400 liraya 2 adet sIII alındı. (her taksit 182 tl)
telefoncuya sIII'ler teslim edildi ve 3.000 tl nakit alındı.
bu 3.000 tl kredi mahiyetinde oldu artık. 24 ay boyunca 182 tl geri ödeme yapılacak ve 1.400 lira da toplam faiz.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)