beyaz doblo en güzeli abi.
siyah arabayla uğraşamazsınki dükkan arabası olcak sürekli kirlencek falan harelenmeler hep belli olcak onun için siyah mantıksız![]()
beyaz doblo en güzeli abi.
siyah arabayla uğraşamazsınki dükkan arabası olcak sürekli kirlencek falan harelenmeler hep belli olcak onun için siyah mantıksız![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Meslektasım bızde kısa kasa transıt aldık arkasına raflık yaptırdık gayet mutluyuzdusunmenı tavsıye ederım dıger araclar kucuk hem az urun alıyor hemde kısı sayısı az alıyor
![]()
Bi kere bir fiat kullanicisi olarak dobloyu direk ele, bu siniftaki doblo, partner, berlingo, kangoo hepsine sahip oldum ve kesinlikle connect oneriyorum... Yakiti fazla ama deger.. Kesinlikle canini alamayacagin isini aksatmadan tamamlayacak mukemmel bir arac cok memlunum..
bende connect önerecektim cake boss adamsın bence beyaz alma o yüzden siyah al reklamla daha fazla ilgi çeker bence...
alper hayırlı olsun tükkan
arabayı seçemedim de renk beyaz olsun
Grow up! this is just a car
doblo cargo yada maxi diyorum bende. ama arkası fazla zıplamazmı bunların ? sıkıntı yapmasın ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Connect kullanan pastaneci arkadaşlar var memnunlar. listede yok ama bi değerlendirmeni öneririm.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hacı panpa renk beyaz olmalı...toz kır tutmasın ikide bir yıkatmayın aarabayı...
Doblo ve kangoo harici diğerleri daha nazik ve masraflı, en uygun seçenek bence kangoo olurdu. Performanssız vs ama mazotu koy bin tarzı dikkat etmesen bile çok çok az yakıyor. Bakım, yedek parça fiyatlarıda çok düşük.
kardesım fıorıno lar acayıp fazla zıplıyo mıplıo bence onlarıda goz onunde bulundur.koyulcak urunler hepsı bırbırıne gırmesın ona gore bı tasarım yapılır gercı ama
2 aylık sıfır fiorino'da cam açma tuşu elimde kalmıştı ilginç bir araba... Doblo veya kangoo alabilirsiniz ikiside uygundur
bende iş yerınde fıo kullanıyorum sakın alma leş. 20 bınde balata degıstrdm. ön takımı bıttı heryerınden ses gelıo arabam daha 40 bınde ve sadece ben ve abım kullanıyoruz öle eleman falan kullanmıyo. denıldıgı kadarda az yakmıo. uuzn yolda 80 gecmessen bısey yaktıgı yokda sehır ııcınde veya uzun yolda basarsan ıcııo resmen 40 kurusu gordum sehır ıcınde ben uzak dur derım
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
hala alamadık beyaz doblo alıcaktık hatasız boyasız, linkini de vermiştm hatta bu konuda.. arabada 23.000 liralık hasar kaydı çıktı.. e hani boyasızdı diyorum valla makinede çıkmıyo bişey, mercedese çarpmıştır bi tamponu zati 20.000lira onun parasıdır diyo satıcı arkadaşvay arkadaş araba almaktan nefret ediyorum
transitler diğerlerine göre biraz daha uygun aslında fiyat olarak da ama çok yakıyo diyo herkes yakıtı nedir sizinkinin.. bi de rafın fotoğrafı varsa atarmısın napıcamızı bilelim daha önce hiç yaptırmadk
işte yakıt fazlaysa olmaz malesef amaç para kazanmak
yakıtı araştırıyorum dayıcım dobloyla aynıysa çnkü o da az yakmıyodu en mntıklı connect görünüyo..
saolasın combo
en mantıklı gelen bana da doblo şuan için
zaten mesafe yakın çok da önemli değil zıplaması.. yeter ki sıkıntısız olsun az yaksın vs.
yakıta bağlı düşünücez onu da kullananlar yazsın bi ne kadar yaktıklarını nolur
doğru söylüyosun hacı panpa yazın hadi yıkanır da kış için siyah çok da iyi deil
kangoyu hiç sevmiyorum ama doblodan sonraki en kuvvetli aday o oldu malesef.. hem camlı koltuklu oluyolar hem de hakkaten az yakıyo
doblo ya + 1
combolar da km düşük bulamadım ankarada düşündüğüm fiyatlarda.. çok mantıklı olabilirdi bulabilsem
mesafe yakın olduğu için zıplama dert değil ama herkes çok çabuk dağılıyo diyo fiolara bakalım vazgeçtik gibi
fiorino -1
fiorinodan vazgeçsek de bunun pejo yada citroen olanına baksak belki onlar kalitelidir![]()
şu an şirket aracı olarak doblo kullanıyorum. 1.6 dizel banamısın demiyor. kullanımı çok rahat ve seri bir araç. servis aralıkları da 20.000 km. beyaz renk bencede tam bir şirket aracı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)