kanka avatarını değiştirmissin tanıyamdım..nassın yav?:D ne güzel olmuş yeni avatarın..maşallah süphanallah..nazarım değicek !! bana nıye uyuz oluyon aga şimdi durduk yere,halbuse seni içime sokasım geliyoo,ne biçim cümle lan bu !! :D
Printable View
ayaklı karhane :D
ganhaaa yaaa sonra isterik olursam ?? sokacanda yaa hoşuma kaçarsa ?? laa ben gardaşıma nasıl laf çakarım gel azıma çak bidene ödeşek brocanım... şuan kendime kızıyorum halbuse hiç öle saygısızlıkta yapmam..hafta içi halim hafta sonu selim takılmaktayım.. üzüldüm laa :(
korveti ver affedim :D
askeri diktatör ülkesinin başkentindeki varoşların aracılığıyla sürücüye gelmeyecek bir şey gibi görünüyor
adamın kelimeye bakarmısınız
amacina ulasti bizim apaci artik meshursun:hahaha:
Arabayı yapan ustanın ameliyat masrafları dahil fiyat sanırım :D hahah
araba birkere pontiac :D ama camaro olarak ünlenmiş :D murtaza bitiridin bizi
Rezil olduk :D
hepimizi lipu zannedicekler yaaa vallahi apaçi değiliz :D
bir gün yoldan geçtim, seni gördüm.
hayasız ümide baktım, bu kollarına*
''beni öpeceksin sanıyordum ama sen bene geçtin hiç görmedin hiç bakmadın ben bunu uzun zaman önce aldattım bırakdım terk ettim ama ben yine seni çok sevdim ben sen yolda giderken ben yine arkanda bakıyordum dedim belki bu bana geri döner sen ee bilki sen geri dönmedin beni yıktın beni kadere duymadın hiç beni sevecektin lanet olsun bu aşka lanet olsun bu sevgimize seni doyalarca öptüm koynuma alacaktım lanet olsun bu hayat lanet''
içimdeki yaşama sevincini bitirdi lanet gelsin bu arabaya. :icon13:
yorumlar nekadar kibar ve asil...bizim youtube tayfasını yollamak lazım bunlara
Bu nedir yahu? :)