hayırlı teskereler
Printable View
hayırlı teskereler
vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır demişler ,ayrıca her Türk asker doğarıda ekleyelim hayırlı teskereler dilerim .
bende 3 sene önce askerliğimi orda yaptım.
Eğitim çavuşu olarak görev alacaksınız eğer usta birliğiniz de orasıysa ama benim bildiğim oraya gittiğinizde belli oluyor usta birliğiniz.
Kısa dönemleri genelde Kıbrıs'a gönderiyor sadece 1 bölük Manisa'da kalıyor umarım siz o bölükten olmazsınız. :)
"Fahri Kadıoğlu" bu ismi unutmayın!! :) en son üst teğmendi geçen sene bölük komutanı oldu diye duydum.
Bu adama düşerseniz gece uykularına veda edersiniz. :D
Başka aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Alper hayırlı tezkereler sana şimdiden giderken posetini unutma :D
Hayırlı teskereler Allah'a emanet olun.
Hayırlı tezkereler olsun şimdiden.
5 ay göz açıp kapayana kadar geçer :) ALLAH sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin.şimdiden hayırlı teskereler alper
Hayırlı teskereler.
hayırlı tezkereler benimde acemi birliğim orasıydı batı kışla 3. tabur 2. bölük :D ordan büyük ihtimal kıbrısa gönderirler yada orda eğt. çvş. olarak kalırsın
Hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler.
Hayırlı teskereler. bu sıcakda Bot da hiç Çekilmez ha :D yapış yapış :)
Hayirli tezkereler simdiden kanka ins dogukislaya dusersin ben orda yaptim acemiligi 10 numara rahat
Hocam benim arkadasla acemilik ayni birlikte:)
Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.
hayırlı teskereler alper rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin...
hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim hemşerim;)
Kardeşim bilgiler için çok sağol.Yok dün açıklanan sınav sonucunda söylendi orada kalacağım.Muhtemelen eğitim çavuşu yaparlar.4/a ve b ler gelecek onları egitiriz herhalde ;) neden bu fahrı nasıl bir adam ki böyle?
http://b1208.hizliresim.com/10/b/bqhb7.jpg
yok ben orada kalacam çok şanslıyım yer değişimi olmayacak herkes kıbrısa gidiyor buradan.Ben muhtemelern eğitim çavuşu olarak kalacam burada :)
Eyw kanka saolasın.inşallah iyi bir askerlik yaparız. :)
Arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun.Sağolun.benden yana helal olsun.
Hayırlı tezkereler şogun inş sağ salim gidip gelirsinde geldiğinde gene geçerim seni :D :p
hayırlı tezkereler yolunuz açık önünüz aydınlık olsun hep . tüm askerlerimizin allah yardımcısı olsun .
hayırlı teskereler alper
Hayırlı tezkereler
Hayırlı teskereler :)
bizim şoğun bir askerlik yapar ıııı ıımmmm :) saol seko inşallah gidip gelelim de yine gecersin ;)
AMİN kardeşim sağolasın.Allah bütün askerleri korusun.
saol özcanım teşekkür ederiz.
teşekkürler saol kadir.
Hayırlı teskereler:)
hayırlı tezkereler :)
hayırlı teskereler..
beyler Manisaya Ankaradan direk giden otobüs bulamıyorum..Turgutluya gidip ordan manisaya geçmek mantıklımıdır?
Hayırlı tezkereler aynı zamanda:)
[QUOTE=aLperTunga;6115066]Kardeşim bilgiler için çok sağol.Yok dün açıklanan sınav sonucunda söylendi orada kalacağım.Muhtemelen eğitim çavuşu yaparlar.4/a ve b ler gelecek onları egitiriz herhalde ;) neden bu fahrı nasıl bir adam ki böyle?
Umarım Fahriyle hiç tanışmazsın okadar söyliyim :)
Yanlış anlama dövme sövme olayları yoktur ama gece 1'e kadar eğitim yaptırır sabah 6 koğuş kalk!! :) tam bir flama manyağı
Şimdiden hayırlı teskereler sana.
Hayırlı teskereler
Alper abi hayırlı tezkereler darısı başıma :)
Bambaşka bi dünya askerlik, insanın sivil alışkanlıklarından vazgeçmesi çok zor geliyo başlarda ama alışırsınız kısa sürede. Sağ salim gidip gelirsin inşallah. Hayırlı, uğurlu teskereler.. :)
reis hayırlı teskereler şimdiden.. allah hayırlısıyla bitirip gelmeyi nasip eylesin..
hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin
bende manisada alaşehire gidicem 24 ünde =)
Hayırlı teskereler şimdiden hayırlısıyla sağ salim dönüşünüzüde buraya yazarsınız bizlerde okuruz inşallah.
Hayırlı teskereler Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin
Hayirli tezkereler
hayırlı teskereler
Alpercim Hayırlı teskereler..Sağ salim git gel..Gelınce 106 lar seni bekliyor olacak her ne kadar 5 ay kadar daha yaşlansalarda :D:D
hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelin inşallah kardeşim şimdiden hayırlı teskereler