Hayirli tezkereler
Printable View
Hayirli tezkereler
hayırlı teskereler
Alpercim Hayırlı teskereler..Sağ salim git gel..Gelınce 106 lar seni bekliyor olacak her ne kadar 5 ay kadar daha yaşlansalarda :D:D
hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelin inşallah kardeşim şimdiden hayırlı teskereler
bende alaşehırde yaptım cok enterasan bı havası sabah soguktan bokun donuyo öglen pişiyosun aksam tekrar donuyosun :D
hayırlı teskereler kazasız belasız ıns
uz 106 ile seni beklicez kankamm :)
hayirli tezkereler...
Ins sag salım gıder gelırsın.kısa donem daha ıyı zamn cabucak gecer.herkez askerlık yapamaz bunu unutma :) allaha emanet ol
Hayırlıyla git gel inşallah :)
Alperim hayirlisi ile git hayirlisi ile gel kardesim.varsa üzerimizde bir hakkin helal olsun.Allah'a emanet ol kardesim.bende ayin 17 de Tr ye geliyorum 2 hafta Tr deyim.denk gelirsek görüselim kardesim.
görkem saol kardeşim ALLAH razzı olsun.
teşekkürler sağolun
Adaş sağolasın.
ben bu akşam aldım biletimi gece 12 arabasına.sanada hayırlı teskereler kardeşim sağol.
[QUOTE=hsyn;6115370]bakalım nasip artık tanışırmıyız tanışmazmıyız.ama yapacak bişey yok asker ocağı bi fahri gelir bi fahri gider be.ALLAH sonumuzu hayır etsin gerisi teferruat ;) ben batı kışlada olacam.
teşekkürler sağolun
ilk zamanlar cok zor gelecek biliyorum.Alışırız ya mecbur alışacağız yapacak bişey yok dimi?Hayırlısı olsun artık.İyi dileklerin için teşekkür ederim
sağolasın ramocan ALLAH razı olsun.
ALLAH sanada hayırlı teskereler nasip eder inşallah.Ben batı kışlada olacağım merkezde yani.Usta birliğimde aynı yer.
ALLAH razı olsun kardeşim.İnşallah nasip olurda dönersek yazarız :)
AMİN cümlesine.
teşekkürler arkadaşlar sağolun.
ALLAH razı olsun sinancım sağolasın.Dönüşüm muhteşem olacak :D bakarsın izmirden bir 106 alır gelirim.izmir manisa 30 dk ;) ne kadar yaşlanırsa yaşlansın son demine kadar kullanacam bu arabayı..
Teşekkülrer kardeşim sağol
Yazında aynı şekildemi sabah öğle akşam dengesiz?Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Kanka bekleyin benii geliyorum diyecemm..olm yeni 106 alırsam plakayı geri bana hediye edersin artık.olm son 106 kalmıştı oda sana nasip oldu gebzede başka sonu 106 olan plaka yok :D
teşekkürler sağolun.
İnşallah adem hayırlısı olsun be.Nasıl yani herkes askerlik yapamaz?ben yapabilirmiyim acaba :beuj: :D
eyw hocam sağolasın
kardeşim ALLAH razı olsun çok sağol.O tarihte ben 5 günlük asker olacağım.Ama inşallah seneye gelişinde görüşürüz.gelirken banada temiz boncuk bir 106 getir.Senin siyah boncuk duruyor mu?O çok fena temizdi ya.onunla gel seneye ya :D
Hayırlı teskereler.Allah sağ salim dönmeyi nasip eylesin.
alper abi hayırlı teskereler bende askerim burdura düştüm bu ayın 24 ünde bende teslim olucam :)
insaf şurda 2 hafta sonra bayram var 2 hafta geç alsınlar
neyse hayırlı teskereler
hayrlı teskereler allah c.c yar ve yardımcın olsun
hayırlı tezkereler...
şimdiden hayırlı tezkereler :)
Kardeşim sanada hayırlı teskereler inşallah rahat bir askerlik yaparsın.
sağolasın kardeşim. eyw, bayramdan sonra uzun dönemler gelecek.bizi yarın alıyorlar.
Arkadaşlar ALLAH razı olsun iyi dileklerininiz ve dualarınız için eksik olmayın.
hayırlı tezkereler, sağ salim dönersin inş.