Bende oradaydim haci gorusemedik yine yuzyuze tanismak nasip olmadi :)
Printable View
görüşmelerimiz devam ediyor boost logicle titanla,
geçen titandayız oturuyoruz smith geldi 2jz kapak flow ölcüleri hakkında konuştuk fakat pek fazla kafama yatmadı şu aşamada beklemedeyiz.
ben dünde bahsettiğim gibi aracın hafifliğinden yana değilim yağ pompasıyla ilgili problemleride sadece smithle paylaşmak istemiyorum güzel argeler sonucunda bakalım sizlerinde keyifle izliycegi bir dragstar yapmak istiyoruz
günlük kullanım için lpg elbette olucak araçta ozaman seninle irtibata geçeceğim eray kardeşim hayırlı günler dilerim
Smith flow ölçülerini hallederken ben de hava filtresi,cai,cold air intake,dry flow,oiled filter işlerinde kafa yoracağım. Yeni terimler üzerinde kafa yoruyorum.
Eray kardeşi Öl-Ge (Ölücülük Geliştirme) konusunda gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yakında lisans başvurusunu yapacak,hep destek tam destek:icon_tup:
Onur selamlar,
yapmış olduğum ölçümler sonucunda dynamics üzerinde o saydığın haltların hepsinin bir işe yarayıp yaramadığını test ettim. almış olduğum sonuçlar motora bu kadar para harcayıp bir getirisi olmadığını gösteriyor. bunun yerine aracıma pioneer indash ile tss-20 takıp piyasa yapmadığım için kendime hayıflanıyorum..
Saygılar
kazanacaksak hep beraber kanka :D birgün öldürmediğim her araba için bana lanet edeceksiniz :hehe:
kanka DR. Dre kulaklık aldım hem clubber hem mapper bir havam var herşeyi net duyuyorum.
Serkancım Selamlar ,
Dynamics ile yaptığım araştırmalarda kendi aracımda şuanda yurtdışındaki supralarla hemen hemen aynı 100-200 koşusu yakında DBN ile bunu paylaşıcagım
yeni gelicek malzemelerim arasında nitro lastiklerim var ozaman otoban asfaltında birazdaha iyi tutunmayı planlıyorum.
sendede eğer imkan var ise dynamicsle bakabilirsin tork ve bhp ölcülerine bakabilirsin takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim
selamlar Onur
Onur Bey ilginize çok teşekkür ediyorum. 2JZ kodlu motorun çok büyük bir eksiğini buldum,testleri hala devam etmekte. Testlerin sonuçları lehimde olursa Toyota'ya dava açmayı düşünüyorum.
Keşke daha önce haber verseydiniz, ben de geçen hafta lastik siparişi verdim aynı kargoda gelirdi lastiklerimiz.
Mail'de bahsettiğim gibi, 5000 devir civarlarındaki patırdamayı Eray Bey ile çözmeye çalışıyoruz.Yeni kulaklığından çok umutluyuz,problemi çözdüğümüzde denemek isterim sizinle.
keşke arabayla gitseydim yaa deneyecek çok şahin vardı....
başkan şu dakika itibariyle 106yı çözdüm
Aksam bayramlaşmaya ne dersiniz beyler Enka'da :)