ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar iyi güzel hoş yazıyorsunuz, doğru mekan yok deneyecek yer yok, doğru herkesin kanı kaynıyor, doğru herkes arabasına yaptıklarının sonuçlarını görmek istiyor...
2 ya da 3 hafta önceydi tam hatırlamıyorum, Konutkentten Gölbaşına gidiyoruz otobandan, bu arada hem yol çalışması var falan biranda kendi şeridimde karşıdan gelen farlarla burun buruna gelldim, aha dedim yolu bölmüşler ben yanlış şeride girdim kesin, kendimi otomatikman sağa attım ve biranda en son 20 li yaşlarımda gittiğim ama kötü olayların olduğu, arkadaşımın kuzeninin motorla ezilip öldüğü o lanet yerde buldum kendimi, ilerden geri döndüm yoluma devam ettim, zaten arkamdan da jandarma geliyordu...
öyle bir ortamdan gerçekten zevk alıyor musunuz? hani şunlar gelmesin bunlar olmasın falan diyorsunuz da, orası yarım yapılmış bir asfalt parçası sadece her hangi bir işletme özel mülk falan da değil, yanlışlığın asıl nerede olduğunu sorgulayın bence, sorun oraya gelen sizin sevmediğiniz kişilerde değil...
ben otobanda gidicem karşımdan 3 tane e30 rahat rahat gevşek gevşek ters yönden uzunlar açık üzerime gelecek bazıları da buna eğlence diyecek... kusura bakmayın eğlence anlayışı çok farklı...