Akşama varmı bişeyler?
walla akşam kalabalık olucakmış gene ben dahil 10 a yakın araba gelicek benim bildiğim bence kalabalık olur bi m3 duydum ama![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Ulan nasıl bır memleketse tanımadıgım adamlar sahıbınden comdan mesaj atıyor bana şurda şunu yapıcaz sızıde beklerız dıyebu aksam için dıkkat etmek lazım bugun cok kalabalık olacak
konu açamaya gerek yoktu bence
yer saat bellı bosuna gerksız boş ınsanları toplamanın bır anklamı yok
takılırız yine...
her ithimale karşı koşu ayakkabımı ve şort polishimi giyiyorum.
benım arkadaşlarda aradı bugun sahıbınden den garip garip msjlar atmışlar kucuk evde toplanıyoruz ordan enkaya geçicez diye, bence artık cuma gecelerini başka bi güne taşımak lazım apaçiler yüzünden ne yarış nede başka bişi olur ayin yapmaya direk oraya gelir oldular ses gürültü kalabalık eğer bugunde öyle olursa cuma günleri kan kaybetmeye başlıcak gibi
acayip bir kalabalık vardı ankara camiasının hemen hemen hepsi bir aradaydı, bu camiayı bir arada görmek çok güzeldi ama kamyon kornasıyla dolaşan şahinciler hariç![]()
Geceyi apaçiler bastı Ama olaysız güzel denemeler oldu... Gece yada Sabah Eklerim biraz Vidyo
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
geceyi evde film izleyerek geçirdimbasıncı açsakda biraz denesem artık =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Çok kaynak bir gece oldu; 22:30a kadar deneme olmadi ama sonrar dk da 1 roll oldu; E92 M3, E46 M3, E36 M3, E30 3.2ler, E30 M3 (komple e46 m3 swap), white RS, JJ Saxo,RS4, S2K ws bi suru hızlı araba hem gozlerin hem kulakların zewkine hitap ettiler..
Daha bir cok hizli araba wardı; şahincilerin TOFAŞK felsefelerine saygı duyuyorum ama allahim o kornalar neydi ya, bi de bosa alip gaz wermek nedir arkadaş...
Kendime adıma geceyi hyundai getz 1.5 dizel vs BMW Z3 Coupe Rollingi ile kapadik; super zewkliydi![]()
M.Resat Simsek
Renkli bir geceydi enaz 150-200 kişi vardı..Ama millet kopuk kimse kimseyle denmeye yanaşmıyo ellerde çekirdek biri gazlasada seyretsek hesabıYinede baya deneme oldu
Dönüşte Evo 9 la Ankaraya kadar sıktık pek keyifliydi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)