gsi her türlü vtr den daha giderlidir ama riske değer mi bilmiyorum.Sonuçta huyunu suyunu bilmediğin bi araç.
Printable View
gsi her türlü vtr den daha giderlidir ama riske değer mi bilmiyorum.Sonuçta huyunu suyunu bilmediğin bi araç.
aracın zaten 3 ün sonuna kadar direniyomuş bedavadan gsı aksiyonu yaşamana gerek yok bence masraflı olabilir alıcaksanda iyi baktır derim.
Şenol zaten saxoyu turbolamayı düşünüyodun güzel de yaptın bence maceraya gerenk yok :)
arkadaşımla kavga ettim vurmalımıydım yoksa vurmamalımı :D :D olum ne adamsınız ya muhabbet biter bitmez foruma döküyosunuz. ticaret amaçlı alcaksan olur. yürüme işi sakat :)
205 gecebilirmiyim sence burak :)
GSİ nin 97 si bile VTR den kat kat iiidir sağlamlık konfor donanım güç vs vs. Zatan ufak tefek irmscher egzantrik irmscher headers ve güzel bi chip le 150 hp leri rahat alırsın ama yinede 94 GSİ gibi yürümez. seçim senin biri alman biri fransız :)
Heralde takas edicem :S
Hayırlısı :)
Bide ben dokiniyim :)
vts den wazgeclırmı gsi de kullandım oda gusel bı araba ama saxo bambaska hıc bır arabadan alamadım o keyfii
Arac vtr vts deil vts olsa gsi n yuzune bakmam :)
pardon kardesım yanlıs görmusum vtr biras daha basıt gsi olabilirr
direk takasa gir derim :D Gsi candır kandır parcaları zebil gibi satarken biraz bekletir ama satılır eger araç diri ve bi sıkıntısı yoksa alınır cok temizde yurur :D