-
cuma günü bende aracımdan sadece egsozu söktürerek gittim, Antalya sütçülerdeki tüv'e %100 kalırım düşüncesiyle gittim biton kusur bulurlar falan diye düşünmüştüm ama sandığım gibi olmadı allaha şükür... Sabah 11 de istasyondaydık randevuyu da orda aldık egsoz muayeneside yoktu onuda orda hallettik katalizör takılı değildi sorun olmadı... herneyse saat 3.30 gibi sıramız geldi çalışanlardan genç bi arkadaş kontrole başladı emniyet kemerlerini taktırdı ruhsatta koltuk sayısı 5 ama kemer sayısı 4 taneydi diğeri koltuk altında falandır belki çıkarın dedi biraz uğraşır gibi yaptık olmayan bişey çıkmadı haliyle... sonra arabayı kaldırdı altına tekerlere falan baktı derken çıkışa geldi araç far ayarlarına baktı en son belgeye baktığımızda sadece zenon lardan kaldığını gördük ve baya bi şaşırdım tek kusurla kalmasına neyse dedik bunada şükür tam çıkıyoruz çıkış kapısında birisi bekliyo abi noldu hallettinizmi falan tek kusurla kaldık zenondan dedik hemen şurda elektrikci var isterseniz gidin bugün halledin dedi 40 tl e sarı ampul kiraladık geri muayeneye girdik 30 dkka sonra falan ve böylelikle muayene şans eseri 1 günde bitti ve büyük bi süpriz oldu... muayeneye annem ve bi arkadaşımla gitmiştik sanırım bu kadar şansımızın yaver gitmesinin tek sebebi annemdi :) muayeneyi yapan elemana oğlum ben öğretmenim oruçluyum bi daha yormayın bizi demesinin etkisi oldu diye düşünüyorum biz 2 sap gitsek alayından çakacaklardı diye düşünüyorum... kemer sayısına, cam fıskiyelerine, uzun farlarda olan folyolara, sislerde takılı olan zenonlara, katalizöre, parklara bağlı olan sinyallere hiç bi sorun çıkarmadılar :D bu arada aracımıda aşşadaki fotoda görüldüğü gibi götürdüm ön basık arkalar orjinal yaylar takılı halde... aracınız faul se eğer sizde bi aile büyüğünüz ile gidin :D muayene sorunu olanların allah yardımcısı olsun :D
http://img811.imageshack.us/img811/8223/dscf7363n.jpg
birde muayene sticker'ını sahte plakaya yapıştırttım :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...54290136_n.jpg
-
Çok iyiymiş ya. :p Ben pederle gittim adam babama beni kötülüyor böyle araba mı olur diye, demek ki yanlış kişiyle gitmişim ben.:) İstanbul'da öyle değil ki, bir kere kaldın tekrarı için en az bir gün, o da sakin olursa tabi. Parklardan da kalmamışsın ya daha denecek bir şey yok. Darısı bizim başımıza.