Buna katılmamak elde mi :D
Printable View
sitede yemek diyince konudaki mesaj sayısı birden artıyor :D sagolun beyler tavsiyeler için. devamını bekliyorum.
sinopta nokul yenirr :D
Bartınlı olarak yazıyorum :) İlk önce Safranboluya uğranır eski çarşı falan gezilir ve mağara vardır yukarı bağlar tarafında orayada gidilebilir :) Safrantattan alabileceğiniz kadar Safranbolu lokumu alınır. :) ordan geçilir Bartın tarafına safranboludan bartına geçerken abdipaşaya gelmeden kavlakdibinde benim köye bakılır. :D tabi bu safranbolu ile bartın arasında dünyada 3 tane olan ağaçların arasından gitmekte olan yolun tadı 60-70le giderek çıkarılır. neyse ordan ulusta uluyaylaya gidilir. neyse ordan bartın merkezde biraz gezildikten sonra İnkimuna sonrada Cide gezilir ve en son Amasrada kale ve ada gezilir ve Akşam Cesn-i Restrantta Balık yenir Tabi yanına rakısız olmaz. :D neyse burdan çıkılıp ister sinop tarafına kurcaşile istikametinden sinopa gidilir yada zonguldaka geçirlir bartın zonguldak arasında filyos sahiline uğranır. :) sonra zonguldakda demirpark alışveriş merkezinde biraz zaman geçirilir :) ordan ereğliye aslında gezilecek yer olmasada gidilmesi lazım :) ordan devrekten meşhur devrek bastonu alınır ve bolu istikametine doğru gidilir yolda geredeye doğru gelirken meşhur bi şiş yapan çok küçük bi lokanta vardır ordan yemek yenir ver abant ve 7 göller yöresine doğru geçilir buralarda gezildikten sonra dönüş yapılır :) ben her sene memlekete gittiğimde boluya gidilmesede bunları yaparım :)