Her paran bittiğinde gelip yemek yediğin yer acık adrese ne gerek var :D
ve kör oldum.
Printable View
Bi arabam bile yok :( dr.rs i beni evden alması için görevlendiriyorum. Arz olunur.
Neresi kesinlesti dirk?
Yerin ismi adresini soyle simdiden
Gölpark Sidelya Otel
Haymana Yolu 7.Km Gölbaşı/Ankara
Telefon : +90.312.498 26 07
Kroki
Ramazan ilk mesaja ekle bunu
Benide yaz dirk
gerekli eklemeleri yaptım
etlikten 500km orası be yahu...
ÖzgürAmca gelecek mi acaba, onla gelsem, hazır MASTARSPEC takılıyor şu aralar :D
ramazan bizide yaz iki kişi ; )
ramço beni yaz 3 kişi gelioruz
Abi yeri bulamayacak arkadaş yada yakınlardan toplanıp gidelim diyen arkdaşlar olursa konya yolunda sağda cepte buluşup ordan direk geçmeyi planlıyorum polis olursa biraz daha ilerdeki sağda müsayit bi alanda bekliycem Bulamayan, konyow halinde gitmek isteyen bizimle beraber gelebir
Ulaşım için Veya Araçsız Gelmek isteyen arkadaşlar varsa yer bi şekilde sağlarım..
0554 726 29 26 Cekinmeden arayınn....
anıl bahattin ben gelirsek geliriz bilmiyom daha konuşmadık haber veririz yarın
Eray bir kişi daha ekle 131 ci tombul yiğit :)
listede adım yok ramo yoksa beni istemiyormusunnn :D
3.sayfa güncelii
fix menümü iftar nedir fiyatlar knka
ıyı gunler eğer şehir dışına çıkmazsam bende aranızda olmak isterim tabi bize de yer varsa kesin sonucu yarın söylerim
ramazan pm attım ara rezervasyonu yaptır
Kac kisilik olcak rezervasyon
Ramazan abi yapar :hehe::hehe:
rezervasyonla görüştüm et menü mü tavuk menü mü yiyeceği belli olmalı ona göre hazırlık yapacağız diyorlar. bu saatten sonra sayıyı belirleyemeyeceğimize göre herkese tavuk menü yazdırayım mı :D
ramazan ben gelemıcem dövmecide randevum var
SEn herkese tawuk yazdır su iişinide hallet ben faturayı ödememiştim interneti kestiler yaa :( hesap makinasından yazıorm
Bence Et tavuk farketmez sayıyı netlestirp bir an once rezervasyon yaptiralim derim.
Tavuk yazdir sen abi , et yemek isteyen olursa onceden soyleseydin gardaş deriz :D