Honda Civic 1.4i S 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 91972389
arkadaşlar merhaba, babamın oğluna düşünüyorumaraç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz. selamlar
Honda Civic 1.4i S 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 91972389
arkadaşlar merhaba, babamın oğluna düşünüyorumaraç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz. selamlar
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
derin sıkıntılar yaşamış bir araç mı?
geçen aksesuarcı bir arkadasımın dukkanına bir adam geldi ek kasa civic icin kule gergisi arıyorum dedi hayırdır abi dedim bende araba 1.4 yanı napıcan kule gergisini ?? kuleler ayrılıyormuş megerse arabayı düzgün toplayamamıslar ondan takıcakmış
(kıssadan hisse)
plaka bana hiç yabancı gelmedi sanki geçen sene konuşmuştum sahibiylede vazgeçmiştim. baya bişe anlatmıştı ama o arabamı aynı kişimi onu bilmiyorum. Konuştunuzmu ne dedi araç sahibi.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
eskiden hondam.com zamanlarından bildiğimiz bir araç aslında, o zamanlar aklımızda kalan sıkıntısız düzgün bir araçtı tabi aradan 5 yıl geçti...sormak istedim sizlerede ama vazgeçtim. ben payıma düşen hisseyi aldım![]()
bende bunu düşünüyorum kaç gündür siteden bi arakdaşın.
Honda Civic 1.4i S 2000 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96560496
tramerden sorgulatın sanki 2010 model arabaeyy Allahım kazayı yaparım sanayide toplarım hangi tramer neyin trameri
anca baktıracan kasa olarakda iç açıcı durmuyor araba gidin sahibiyle konusun boyle boyle dediklerin dısında bişey cıkarsa usta masrafınıda odersin kabulmu ? kabulse eyvallah
benim eski aracım bu,,km si kesinlikle orjinal, ben alırken sahibi herşeyini yetkili serviste yaptırmıştı bende öyle yaptım..sattıgım arkadaş can oda titiz bir arkadaş bildiğim kadarıyla,bendeyken en ufak hatası yoktu tertemizdi,hala öyleyse fiyatını hakeden bir araçtır zy 1755
Eğer araç sahibi sitedende kusura bakmasın önceden belitrteyim ama ilanda araç sabinin soyadına baktıgımda zımbırtı diye okudum
IMPOSSIBLE IS NOTHING
hocam benim eski semtimde oturuyor kendisi eşiyle beraber kullanıyordu araç sürekli yatıyordu sokakta akşemsettin caddesinde genelde aktar önünde duruyor ama bakımsız bir araç oldugunu söyleyebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)