Haklisin abi,surekli dermansizlik halsizlik oluyor,sanki cok is yapmis gibi yorgun hissediyorum kendimi.
Umarim ciddi sorun degildir ki sanmiyorum.
Printable View
Haklisin abi,surekli dermansizlik halsizlik oluyor,sanki cok is yapmis gibi yorgun hissediyorum kendimi.
Umarim ciddi sorun degildir ki sanmiyorum.
Gögüs hastalıklarına gitmelisin, eğer gögüs hastalıkları birşey bulamazsa seni yönlendirir ama ince orası. Enserken alabiliyorum demişssin özellikle dikkatimi çekti demekki vital kapasite ile ilgili bir sorunun yok bana sanki biraz panik atak tarzı psikolojik birşey çıkacak altından gibi geliyor ;)
önce gögüs hastalıklarından randevu alınız,sonrasında hoca gerekli görürse farklı alanlara yönlendirecektir sizi.
doktora görünün kesinlikle , bendede böyle sorun vardı psikolojik oldugu ortaya cıktı.depresyon panik atak vs. başlangıcında nefes alamıyomuş gibi olma boğuluyomuş sanma 2 merdiven cıkıp yada su şişesi taşıdınmı hemen yorulma hissi vs. , bence gidin bi doktora
Evet evet aynen. Normalde ağırlık bile çalışabiloken, şu 2 gündür 2 paket alıom bitiğim. yokuşu çıkareken daha bitiyorum ve çarpıntı. Uyurken sorun yok ama gün içinde alabildiğimin en derini nefes alıp bazende yetmiorsa esneme ile birlikte nefes alabiliyorum.
seni korkutmak veya telaşlandırmak istemem ama acil bir doktora görünmen gerek. aynısını seneler önce ben yaşadım. akciğerlerde su toplanması çıktı. hafif nefes darlığı ile başladı sonrasında hafif hafif batma son dönemde de derin nefes aldığımda bıçak saplanması gibi nefesimi kesen bir ağrı. bu bahsettiğim 1,5 ay içerisinde gelişti. 3 ay hastahanede yattım toplamda 9 ay antibiyotik tedavisi gördüm. gece aşırı terleme gibi rahatsızlıklar varsa tüberkiloz belirtileri de olabilir. Hiç zaman kaybetme. Özellikle esneyerek yeterli nefesi almaya çalışmak olayını çok iyi biliyorum.
Gece aşırı terleme var evet, hemde öyle böyle değil.
Nefes alamadigin icin terliyorsun bende de allerjik astim var, tetiklendigi zaman nefes almak icin ne kadar asilirsam asilayim hava cok az geliyor, hastahaneye gitmeden ufak bir test yapmak istersen eczaneden ventolin inhaler al bir tane, nefes alirken cekeceksin bunu, cek 1 tane, bak bakalim 10-15 sn icinde acilma olacak mi. Acilma olursa gecmis olsun muhtemelen astimsindir. Ventolin dedigim 7 lira bisey bu arada, muhtemelen kullaninca da dua edeceksin :)
Herhangi bir doktora gidin.Sıkıntınızı anlatın onlar zaten kaydınızı girdiğiniz bölüm değilde o doktorun size gitmenizi önerdiği yere alırlar.Yani özel hastaysanız para almazlar tekrardan.Ciddi bir durum bence sallamamazlık yapmayın.
klimadan olma ihtimali çok yüksek eğer şiddetli öksürükte varsa , geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun dostum.
benimde astım'ım Vardı Oturduğumuz evden kaynaklanıyordu Çok şükür değiştirince evi geçti çok kötü oluyor insan Allah Şifa versin kardeşim
geçmiş olsun.. biran önce doktora gitmenizi öneririm. bende ağrı ile birlikte nefes darlığı oluşmuştu ama geçer diye gitmemiştim 3. gün gittiğimde hemotoraks teşhisi kondu ve bir gün daha yaşayamazdın dediler bu yüzden ihmal etmemek lazım.
Abi ates falan oluyormu?
yok ates falanda iste iiice sikinti oldu icimde. Carsamba gogus hastaliklarina goruncem
naptın abi durum nedir ?
Tarkan geçmiş olsun, son durum nedir ?
tarkan bi ölemedin gitti be kardeşim :D