O zaman diyecektı 3 parca değişenı var dıye 34.000 ısteyecektı.Satan adam her zaman arkasında durmalı aracının. Ona göre fıyat bıçmelı. sonucta dunya malı 3 kurus ıcın kımseyı kandırmaya gerek yok
Printable View
42.000 tl ucuz bi paramı?
aratım şimdi 0532 li numarayı telefon açık
34 e bıraktığını bilseydim nakit alayım derdim 2012 model daha 1100 km deki doblo 34 ediyosa 2 3 tane daha alırım arkadaşım 40.000 tl şuan sıfırı aracın harbiden boş muhabbete çevirdiniz işi
Ben arkadaşa 2004 model 100.000 KM de orjinal M clup sport tek parça boyalı 330CI yi (ekranlı full model) 63.000 TL den pazarlıkla 53.000'e aldım. 4 ay önce arabayı 66.000 TL ye sattı.
Temiz 330 lar gerçekten para ediyor. Ama 42 de az para değil.
Araçda resimdeki araçtı. İzmirde Evren adlı bir kişiye satıldı.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6746555_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7994113_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6954869_n.jpg
bekliyoruz bakalım daha arıcak arkadaşlar
Arkadaşın yaptıgı olmamış kapının değiştiğini bilmiyosaydı niye kaçıyo admlara anlatırdı bende şimdi öğrendim diye zaten adamlarda anlardı halinden demkki biliyodu ve gitti. Eğer çıkın gelin yol masrafınızı karşılarım diyosa ve aksi bişe çıkıyosa paşa paşa yapacak. Sende tanımadığın adamın arabasını ilana ne diye koyuyosunki..
Oda yine doblo premio'yla kafa kafaya değişmiş...
Ben numarayı verdim..Benım yanımda da aradı kapalıydı diğer numaralarıda verdim aramıs aramamıs ona kalmıs.. Ha aksam yine gidecem yanına söylerim...
sorsaydın aracın hakkında bilgi werirdim bosuna gelmiş olmazdın. saglık olsun....
Takas etmislerse üzüldüm alan arkadasa
Abarttıgınız gibi bi rakam değil 3 parça değisen dahi varsa.. 35 36 bin bence gayet normal aldıgında arkadasımla birlikte göstermis alan arkadas gündüzler oto servisinde sag camurluk cıkmıs birtek..
Yaw kardeşim kafamı geçiyorsun vallaha burdan sana sövecem bak ciddiyim yoksa buradaki adamlarla taşakmı geçiyosun?????????????
Yalan mı söylüyo lan bu adamlar sadece sağ çamurluk çıkmış ne demek? Değişen bir kapı varsa bunu hangi servise götürürsen götür gösterir boya makinesi gösterir.
Salakmıyız lan biz,gerizekalı falan mı sanıyorsun bizi? Bi siktirin gidin ya aracın gerçekleri açıklandı hemen satıldı ayağına yatıyosunuz. Şebekemisiniz olm siz?
Plaka değiştirip çaktırmadan bidaha mı satışa sunacanız. Yok arkadaşımın arkadaşıymışta aynı kişisiniz yeme şurda milleti.
baştan sona çetrefel dolu... hadi diyelim sen masumsun, 3. şahıslar uğruna *** altına gitmişsin hala yazıyorsun yok şöyle yok böyle sayın toyotacı arkadaş.. Daha rehberinde telefon numarası yok, onun adına ilan açıyorsun.. Sanırım bu yediğin ilk kazık oluyor hayatında aman dikkat et diğerleri bunun kadar soft olmayabilir...
İzmir ekibine de geçmiş olsun, aşırı sinir bozucu bir durum. 2 ay önce, İzmir'e 3 parça boyalı diye gittiğim arabanın, komple boyalı, şaseler işlemli olduğunu görünce düştüğüm durumu hatırlıyorum da, ettiğim beddualar kesin tutmuştur/tutacaktır :)
baştan sona okudum, gerçekten brezilya dizisine dönmüş muhabbet..
merakla bekliyorum daha neler olacak..
izmirdeki arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle, umarım daha uygun bir araç bulursunuz kendinize..
özgür bence daha cevap yazma , kendi kendine suçu üstüne almış gibi oluyosun.
arabanın sahibinin numarasınıda izmirden gelenlere ver olsun bitsin
Geçmiş olsun kardeşim var böyle adamlar ne yazıkki.
Ben adamın bana söylediğin diyorum..değişen cıkmadı siz yalan söylüyorsunuz da demiyorum..arkadas kendıde vermedı numarasını zaten ben aksam gittim verdim numaralarını aramamıssa bilemiyorum..İletişime geçtiğiniz numaradan arayın zaten numara sizde var ben verdim numaralarınızı...
Samsundan taa Bursa'ya arabada hata-boya yok dediler diye yola çıkmıştık...Kar-kış'ta...
Galeriden içeri girdim ve anladım direkt arabanın önü ayrı arkası ayrı duruyordu resmen,dedik ne iş bu?Bumu sizin dürüstlüğünüz...Verilen cevap yaa abi sen boyatmicanmı bunu diyor vursan :)