ne kadarlık bi fark mesela ? kullananlar var sölesinler bi zahmet yahu :D
16-10-2012, 00:18
UmutRıza
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
WRC demek istedim :D neyse bi ara gelcem buluşma yapalım :)
geçen msn den yazdım sana çorluya geldik geçtiğimiz cumartesi değil bir önceki cumartesi sana ulaşamadık ordan tekirdağa geçtik köfte yedik döndük :)
16-10-2012, 00:19
UmutRıza
Alıntı:
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı
ne kadarlık bi fark mesela ? kullananlar var sölesinler bi zahmet yahu :D
senelik 350 gibidir.
16-10-2012, 00:20
tigerland
Alıntı:
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı
geçen msn den yazdım sana çorluya geldik geçtiğimiz cumartesi değil bir önceki cumartesi sana ulaşamadık ordan tekirdağa geçtik köfte yedik döndük :)
hadi ya burdanmsj atsaydın keşke msn artık bitti abi pek girmiyom artık face felan :) ordan ekledim seni ama sen girmiyosun sanırım :)
16-10-2012, 00:23
UmutRıza
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
hadi ya burdanmsj atsaydın keşke msn artık bitti abi pek girmiyom artık face felan :) ordan ekledim seni ama sen girmiyosun sanırım :)
yoo bana faceden istek gelmedi ordan ne yazarsan telefonada geliyo sürekli online gibiyim yani sen yanlış umutu eklemişsin :) siyah kurt resimli olanı ekleyeceksin burdaki profil resmi gibi :)
16-10-2012, 00:48
Oconner
rc ile gtı ın çamurluklarıda aynı değil.Rcde ön çamurluklar birazdaha şişik..
16-10-2012, 00:50
cix boy
Alıntı:
Oconner Nickli Üyeden Alıntı
rc ile gtı ın çamurluklarıda aynı değil.Rcde ön çamurluklar birazdaha şişik..
çamurluklar aynı kardeşim :icon_tup:
16-10-2012, 00:55
Oconner
Alıntı:
cix boy Nickli Üyeden Alıntı
çamurluklar aynı kardeşim :icon_tup:
vanları rc çeviren bi iki arkadaşım oldu ön çamurluklarıda rc takmıştılar ama :soru::soru:
16-10-2012, 00:58
cix boy
Alıntı:
Oconner Nickli Üyeden Alıntı
vanları rc çeviren bi iki arkadaşım oldu ön çamurluklarıda rc takmıştılar ama :soru::soru:
takabilir rc demişdir rc almıştır yoksa rc ile gti çamurluk arasında fark yok burda da takan var ama fark eden bir şey olmuyor yani