bolumu bilecikmi karar verilecekse tabikide
bolu...
Printable View
bolumu bilecikmi karar verilecekse tabikide
bolu...
Bilecik'liyim ne yalan söyliyim sürekli orada kalsam sıkılırım İstanbul'un karmaşasına alışmışım çünkü, ama bak ucuzluk anlamında gayet iyi kiralar ve yaşam giderleri vs. olsun ucuz bu arada AVM falan demişler, Bozüyük'e açıldı AVM yol üstüne. ulaşım yönünden de sıkıntı yok Sakarya>Bilecik arası otoban gibi öyle avcılık a falan merakın varsa köylere çıkarsın, barajda balığa gidersin vs. :)
Bu arada Türkiye' nin en büyük 2.avm si olması gerek; Highway AVM' de bolu' da..
Becikoğlu var klasik.. Ve bir tane daha açılıyordu bir de carrfeour inşaatı vardı eski terminalin orada..
Bayağıdır uzağım başka ne gelişmeler oldu bayram görürüz :)
güzel yorumlar gelmeye başladı can sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum çünkü çorluda çok aktif bir yer değil sonuçta bilgi veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim sanırm biz bi kaç günlüğüne bolu çıkaması yapalım en iyisi
çorlu'dan sonra bolu şehir merkezi nispeten gözünüze küçük gelebilir
ama işte kış ayları hariç temiz havası yeter , kafan atınca 10 dakikada şehirden kaçıp dağda bayırda insan olmayan yerlerde olabilmek güzel
Güzeldir memleketim benim. Bolu olsun tercihin. :) Ben bolu tarafında değil de, gökçesu tarafındayım, köylerinden birinde. Bu zamana da kadar da hep yazları gelirdim, senede en az 1 ayım bolu da geçer. İstanbuldan çıkıp merkez dahil geldiğinde sakinliyor insan. :) Ki çevremdeki herkes iş olmasa bolu bırakılacak yer değil der, antalyada, istanbulda yaşayanları dahil.
İstanbulda 25 derece sırılsıklam olurum dün sanırım 30 dereceymiş terlemedim. :)
Havası, yaşam şartları güzeldir, insanı da fazlasıyla iyidir.