Turkum dedigimde herkesin ilk sorusu hamam oluyor ama hayatimda bir kez bile hamama gitmedim :) tr ye ilk geldigimde deneyecegim -p
Printable View
Turkum dedigimde herkesin ilk sorusu hamam oluyor ama hayatimda bir kez bile hamama gitmedim :) tr ye ilk geldigimde deneyecegim -p
Techturkey hamam buluşması :D
İzmirde akincilar tarafinda alibaba hamami var temiz biryer tavsiye ederim
Ankarada etlik osmanlı iş merkezindeki fena değildir.Doğal su içinse Kızılcahamamı tek geçerim
Ali Bey Hamamı :) Karşıyaka'lılar bilir ;)
Bende hiç hamama gitmedim utanç verici.Anadolu yakasında guzel temiz bir hamam tavsiyesi bekliyorum bende..Şok havuz olmasada olur istanbulda sürekli şok haldeyiz zaten :)
postları okuyunac gaza geldim hamama gittim valla pamuk gibi oldum
İstanbul Küçükyalı'da hamamımız var,45 yıllık eski sistem.Yani havuzu saunası vs. yok ne yazıkki.Ortaklarımız var sürekli orda olmuyoruz.Detaylı bilgi isterseniz yazabilirim.Reklam amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar.
Sıhhatler olsun yahu. :D Seni mi kıracağız. :)
hamam taşı gümüşten dırırıdımm :D
alibeyköy merkezde var temiz güzel
İstanbul'da Güngören'de vardı. Bağcılar'a doğru tramvay yolunu takip edince 500mt kadar ileride sağda. Orayı tek geçerim. Muhteşemdi. Her imkanı vardı.
istanbul b.evler çalışlar caddesi üzerinde Spa var , içinde hamamı, fin hamamı , sauna , spor aletleri , havuz , jakuzi falan fistan var güzel yani ama hamamı küçük biraz