Ivo papazov'u yabana atmayın, hepsinden hızlı çalar. Bulgarlarin tarzı çok çok hızlıdır.
Printable View
Ivo papazov'u yabana atmayın, hepsinden hızlı çalar. Bulgarlarin tarzı çok çok hızlıdır.
müzik enstrumanlarına genel olarak saz adı verilir. arkadaş dogru yazmış bir sıkıntı yok bence :)
Gelibolu'dan sayılı klarnetçilerden dede torun baba bir arada.
1.Uluslararası Edirne Klarnet Festivali Yarım Dünya Taner Hasan - YouTube
kirpide iyidir.
fizy
Klarneti çok severim , belkide Elazığlı olduğumuzdan dolayı kan çekiyor olabilir.
Şu videodaki çalan elemanda çok iyi , diğer videolardada gayet güzel çalıyor.
poyraz alem yüze kurban,neler ettin,yabancı ve bahçeye gel ki görem.mp4 - YouTube
yanına 70 lık oldumu sabaha kadar çalınsa bıkmam :)
Tekirdağ Şarköy lüyüm tabiki severim :D
Favori Dinlediklerim
KANDIRALI, Serkan Çağrı, Ali Rıza Altınkeser, Necip Babik
Hüsnü Şenlendirci artık o kadar sarmıyor son zamanlarda sesleri çok ince çıkartıyor benim hoşuma gitmiyor
5 mayıs pazar saat 20:00'da Cemal Reşit Rey konser salonunda Serkan Çağrı&Vassilis Saleas İki Yaka Tek Nefes konseri var gitmek isteyenler duyurulur.. Biletler 20-30-40-50 tl arası değişiyor.. :)
klarnet iyidir klarnet ile güzel içilir :)
Hüsnü Şenlendirici'den Gözüm diyorum ve sonlara doğru Serhan Yasdımanın muhteşem solo'su m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=US&hl=tr&v=tGn51ejn0n4
Klarnet gercekten insani dinlendiriyor. Bende amatorce caliyorum ufaktan biseyler ama cok zor surekli ugrasmak gerekiyor
Acayip severim klarnet'i.
Dinledikçe bıkılmayan enstrümantal. :)