USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
oooooooo yüksek beygirler yine cenemizi yormaya başlamış bakıyorum !!tevekelli ondandır heral,yıllardır uzay mekikleri konusulmakta ufoların beygiri hesaplanmaya çalışılmakta..!! laaa olum işinizmi yok en hızlı araba altınızdaki arabdır boşkoyun looo
![]()
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Önce dedin ki
bende sana
dedim, verdiğin cevap
dedin, bende sana ilanda yazdıkları gösterdim,
ardından verdiğin cevap ;
"bence sen saçmalıyorsun" da ne demek??
ben sana böyle birşey mi söyledim?
alakasız cevaplar veriyorsun dedim,
araç sahibi 97-100 oktan ile bu güçler alındı yazmış,
sen önce baz almış diyorsun, daha sonra TT viper bu süreyi yapamaz mı?
vs.. yazıyorsun, çok tuhaf,
konumuz herhangi bir TT viper değil,
ilandaki araç, önce bi buna açıklık getirelim,
düzgün şekilde yazdıklarımı oku,
yoksa boşa oruç oruç kendimizi yormayalım![]()
adam ilanında böyle yazmış, bari adamın yazdıklarını düzgün okuyun
1493.2 RWHP (ARKA LASTİKTE) = 1756.71 HP MOTORDA
1290.2 RWTQ (ARKA LASTİKTE) = 2057.97 NM MOTORDA
0 – 100 KM/H = 2.5 SANİYE
0 – 1/4 (QUARTER) MİL = 8.751 SANİYE @ 261.47 KM/H
0 – 200 KM/H = 6.9 SANİYE
SON HIZI = 235 MPH (376 KM/H)
BU RAKAMLAR POMPADA SATILAN 97-100 OKTAN BENZİNLE!!
imza kampanyasi düzenleyin, yürürken görmek istiyoruz diye
videoyu izleyen kime sorsaniz ne var bu aracta der, hic öyle 1750 lik birseye benzemiyor
standart arac zaten abanildiginda yolda durmuyor,buna abaninca g.tünün basinin ayri oynamasi gerekmez mi?![]()
zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
(konuyu açana değil lafım merak etmiş sormuş.) tartışma ne diye onu anlamadım![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Arkadaşım aynı speclerde diyorum görmüyo musun ? Neyi savunduğun da belli değil. İlanda yazan süreleri HEFFNER PERFORMANCE tarafından yapılan AYNI SPECLERDEKİ başka bir Twin Turbo Viper, 97-100 oktan benzinle bu süreleri yapmıştır, adam da aşağı yukarı aracın rekorunu yazmış.
Rüyalarda buluşuruz diyosun, ilanda yazan süreleri atıyosun, pompa benzini lafını kopyalıyosun. Arkadaşım, amerikada pompa benzini yok mu ?
Zaten biraz incelesen buraya eklenen dyno sheeti HEFFNER PERFORMANCE'ın ölçtüğünü görürdün. Süreleri de Heffner'dan baz aldığını anlamak çok zor değil. Başkası ya da bu araç sonuçta specler aynı. Ne kadar farkedebilir...
adamın hobisi arabaya 200k $ dan fazlasını gömerek modifiye edip karşısında viski - puro içmektir belki?
bizde aracımıza çok emek veriyoruz hocut sabahtan akşama kadar garaja inip nemli bir bezle temizleyip duruyoruz. Vallaha ondan daha çok emek veriyoruz o zamanda bizimki 2431 HP falan olması lazım madem emekle ölçülüyor
Hatta forumun müdavimi arkadaşlar konuma emeğine sağlık yazmıştı ordan bir 340 hp kazandım mesela
gören duyan yok denmiş de adam göstermek veya duyurmak zorunda mı araba yaptı diye? gece çıkıyor belki?
siz görmediniz veya ahmet görmedi diye fake mi oluyor komik olmayın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)