beklemesını veya maddı durumu bılemem ama uğraşamam gibi düşünülürde kısa yol seçilirse rc ye başlanmamalı bile hobi sonuçta bu severek yapılıcaksa başlanmalı.
Printable View
beklemesını veya maddı durumu bılemem ama uğraşamam gibi düşünülürde kısa yol seçilirse rc ye başlanmamalı bile hobi sonuçta bu severek yapılıcaksa başlanmalı.
uğraşamamdan kastım parçaların gelmesi zaman aldığı için beklemekten bahsetmiştim,sonuçta dediğiniz gibi hazır bile alınsa yarın birgün kırım olucak ve uğraşılması gerekicek.
Tamiya TT01-D ( drift şasesi ) ben bu modelle basladım gayette memnun kaldım ve şimdi satmayı düşünüyorum aracımda en ufak bi sorun bile yok .. s2000 kep'i var batarya ve pili yeni aldım ve iki kez kullandım düsünürsen özel mesajdan ulasabilirsin
http://e1208.hizliresim.com/10/j/bxy1k.jpg
http://e1208.hizliresim.com/10/j/bxy20.jpg
ben bi sene önce sakura s zero almıştım baya memnunum :) tavsiye ederim..
istersenız arkadaşımda bu işin artık son noktalarından biri var satılık. Street Jam Ota r31 den r3r a çevrilmiş ( modlanarak ) hali var. boş şasiye 1000 lira diyor. Sahibinden linkinı pm den gonderırım ıstersenız. Ama acemeyım gerek yok dersen ağustos sonunu bekle kesinlikle ;)
eğerki yeriniz müsaitse ben benzinli öneririm.
doğru karbüratör doğru şanzıman doğru süspansiyon ayarı yaparsanız benzinlide çok iyi drift yapar.
Yaptım ordan biliyorum :)
öyleki motorda genelde kullanıcılar 120derecede motor kapatır kırılmasın diye.
güzel ayar güzel rodaj ile 147 derece görmüştüm ve alet hala kukaların arasında yan gidiyordu.
öyleki hobbyrc suadiye buluşması motor ısı rekoru kırmıştım :)
merhabalar;
tekrardan konu acmak ıstemedım burdan devam etmek ıstıyorum...
rc drıft aracı yapmak ıstıyorum, hazır olanlardan almak yerıne kendım parcalarını takarak hazırlayarak yapmayı daha uygun goruyorum.
gelelım soruna cogu yerde nıtrolu arac yerıne elektrıklı kullanın dıyorlar nedenlerı veya nıtro alsak yapamazmıyız.
tahmını olarak ne kadar bır butce ayırmam lazım? ve hangı sase ıle baslamak daha ıyı ?
nitrolu araclar drift için pek uygun degil elektirikli araclar drift için en uygunu bütce konusuna gelirsek o sana baglı 500 lirayada yaparsın 1500 lirayada
parçaları 0 topluyosan yurtdısı rc sitelerinden al yarıyarıyadan fazla farkediyo neredeyse pmden ulaş site lerde yardımcı olurum istersen
15 sayfa gezdim sohbet bölümünde ama ya gözden kaçırdım, yada bulamadım, o yüzden bu konuya çökeyim dedim.
Rc drift konusunda yeni başlayanlar için en uygun araç nedir acaba ? Sakura Zero mudur alınabilecek en uygunu ?
Maverick Dc Evo lar var ama onlar yarı oyuncak yarı rc gibi kabul görüyor sanırım, biraz amatör işi gibi duruyor.
Benim öyle çok aşırı bir beklentim yok, arada çıkıp stres atayım, bir de kendime ara ara kep alır onu boyar eğlenirim falan işte. :D
maverick e hiç bulaşma amatör bişey istiyosan sakura zero veya tamiya tt01 d toplayabilirsin iyi bişey istiyosan ta05 v2 baya iyidir , para sıkıntı degil diyosan tamiya ta05 vdf v2 en iyisidir
Çok yakın arkadaşım, 1996 senesinden beri RC ile ilgileniyor ve hayatındaki en güzel şey olduğunu söyler hep. En son aldığı arabasından inanılmaz memnun (Kyosho Inferno GT2 Race Spec.)
O bütün arabalarını ve parçalarını yurtdışından getirtiyordu ama son zamanlarda bunun çok zorlaştığını ve pahalılaşmaya başladığını ve ciddi zaman harcadığını söyledi. En son konuştuğumuzda kendisinin Kalyon Model ile çalıştığını ve memnun olduğunu söyledi.
Yurtdışı fiyatlarına kıyasla fiyat farkının çok az olduğunu söylüyor. Hem parça (en çok ihtiyaç duyulan şey) gerektiğinde de teknik servis açısındanda da inanılmaz iyilermiş.
Haftasonu erken saatlerde şaşkınbakka sahil yolu ışıklarındaki geniş alanda onu hep arabalarını kullanırken görebilirsiniz.
Kendisi bayağa bilgilidir. Ulaşmak isterseniz e-mail adresini özelden paylaşabilirim.
bıraktığım zamanlarda (2 sene önce) sakuranın şaseleri tamiya ta05ler popülerdi drift için.tt01 maverick felan direk eleyin bence, yükleyeceğiniz zaman brushless motor esc lipo pil vs sıkıntı çıkartabilirler :D yanlış hatırlamıyorsam tt01 in şaftları plastikti..
Süper konu, takipteyim.
ta lar sakuralar eskide kaldı :)
Bana oyuncak olmayan gerçek r/c drift aracının en ucuzu lazım :D
Bende 2 sene önce falan bıraktım o zamanlar sakura zero s ler revaçtaydı . şimdi tekrar toplamak istiyorum favori model nedir bu aralar d3 iyimidir kaça toplanır