98-01 arası palio tavsiye eden olmamış 12-13 civarlarında ve 1.6 16v 100bg civarında neden acaba ? Kronik bi sıkıntısı falan mı var merak ettim.Tüp tak gez şeklinde yakıtı da o kadar üzmez diye tahmin ediyorum ama?
Printable View
98-01 arası palio tavsiye eden olmamış 12-13 civarlarında ve 1.6 16v 100bg civarında neden acaba ? Kronik bi sıkıntısı falan mı var merak ettim.Tüp tak gez şeklinde yakıtı da o kadar üzmez diye tahmin ediyorum ama?
Fabrika çıktısı 68hp olan bir araca yazılım ile %76 güç artışı sağlayamayız:) 120hp çok iyimser bir sonuç
Güzel bir öneri bence. 98 model palio hl vardı bende. Hafif bi araç olduğu için perf. iyi ve kullanımı çok keyifliydi. 0-100km hızlanması 10 sn. civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Sunrooflu modeli vardı bende. Açık hava filtresiyle bu kadar tok ve güzel ses alınan sayılı araç vardır. Anılarım canlandı:)
üzerine 2 lıra koy 2006 -2007 cıtır parca boyalı ..dizel hb 3 k dizel grande punto al bak keyfıne.hem sport hem dizel keyifle gez dolas parca derdın yok masrafsız. bır arac..
Aklımda iki araç Var şu an Lancer Plus ve de Fiesta.
Fiesta Düşünüyorum 2008 model 1.4Tcdi Arkadaşların dediği gibi ufaktan da oynadım mı çok tatlı oluyorlar yalnız temiz bir araç bulmak kalıyor geriye
hem keyif hem farklılık hemde kalite ve birazda hızlı olmak istiyorsan fp olarak bence en iyi tercihlerden biridir alfa romeo 155
Alfa Romeo 155 2.0 TS Super Losso 1997 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 95650003
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95939783/detay
millet temiz diye ne arabalara 17 18 bin lira para veriyor bence alfalar için bu fiyatlar komedi sadece...
1998 Corsa Gsi alınır üzerine 3,5 harcanıp keyifli,lpg'li bir araçta yapılabilir.Bahsettiğiniz rakamları bulmaz :)
Pejo 206 Panel Van'lar nasıldır ?
Tecrübelerim sonucu peugeot yerine ford tercih edilebilir
lancer alıp çakma evo yapılabilir :)
1.4 dizele takmışsın sen al gitsin temizini bul yeter başın ağrımaz yazılımla 90-95 civarı sıkıntısız güç alırsın oda yeter keyifli hale geliyor araç hafif zaten bende biraz uğraştım 1.4 psa motorlada :D
st görünümlü fiesta yapabilmen için gerçektende masraf etmen gerekiyor.piyasada tamponlarını jantlarını bulman pek mümkün olmadığından servisten sipariş ediyorsun bu sebepten dolayı st görünümlü yapmak biraz masraflı oluyor yapıcagın paraya st de alırsın.bi abimiz st görünümlü yaptı gerçektende pahalı tutuyor..
Fiat Palio 1.6 16V Sporting 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da şöyle palio desek ufak 5 kapılı ufaktan da atarlı :D
206quicksilver alip guzel bi lpg takar gezerdim o fiyata sekil sahibi ve yeni model birtek o geliyor aklima eger gitsin istersende 206gti olabilir