-
2. el olarak alınacaksa o fiyata aile aracı olarak çok güzel S-Max alınır veya daha küçük C-Max bunun dışında spor olarak tercihimi golf veya leondan tarafa kullanırdım ***** 1.6 tdilarada yazılım geldi. sedan olarakta 1.9 cdti vectralar gayet güzel araçlar ve yakıtları makul.
-
Yeni çıkıcak olan Clio HB. mükemmel yaklaşık 15 20 tır yüklü olarak bursada gemlik serbest bölgeye gidiyordu yurt dışına.. hepsi lasman rengi kırmızı bordomsu parlak hem spor leon gibi arka kapıları tasarım harikası bir araç yapmışlar arka görüntüsü çok sert her yönden cezbediyor...ekimde satışda kesinlikle beklenip alıncak arabadır. yeni fiesta polo yanında eski kasa gibi kalır.. kesinkle YENİ CLİO HB. mükemmel şimdiden söylüyorum şatış rekoru kırıcak...
-
-
ilk aracı olacaksa sıfır değilde ikinci almasını şahsen tavsiye ederim. hatta belirtilen bütçenin altına dizel executive 407 alabilir.
-
Seçenek çok gibi , benim ilk tercihim audi a3 tfsi olur , sonra ise golf 6 tdi-tsi farketmezzz :) veya gırtlak dolu bir bravo olur...