Bide müşteri hizmetlerine bağlanmak resmen can çekişmek. Ben bazen sinirlenip kart çalıntı bölümüne giriyorum hemen açıyolar başlıyorum sövmeye.
Printable View
Bide müşteri hizmetlerine bağlanmak resmen can çekişmek. Ben bazen sinirlenip kart çalıntı bölümüne giriyorum hemen açıyolar başlıyorum sövmeye.
yapı kredi tam bir rezillik ya bir şifremi unuttum karsımda muhatap bulana kadar kaç saat ordan oraya bagladılar :S
Bankalara giderek mahkum oluyoruz onlarda bunu bildikleri için kasnaklamaya devam ediyorlar. Üzüldüğüm devletimizinde bankaların tarafında olması hiç bir yaptırımda bulunmuyorlar ve onları haklı kılmak için ellerinden geleni yapıyorlar. bademler bankacılığa mı soyundu acaba inşaattan sonra.
Bencede Is bank gene en insaflisi, genede imkan varsa nakitten iyisi yok,
işbankta hesap işletim ücreti vs falan alıyor ama diğerlerine göre en avantajlısı sayılır hesabınızdan para kesince dilekçe yazıp 1 hafta falan bekliyorsunuz anca öyle geri ödeme yapıyorlar(otomatik ödemeniz yoksa) biraz uğraştırıyorlar..Yasa daha gündeme bile gelmedi Allah bilir ne zaman çıkar :( TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
Allah kimseleri bankaya düşürmesin hepsi birbirinden beter.
10 yıldır esnafım yapı kredi başlıca o.ç sonra finans katliam sebebi sonra garanti sonra akbank diye gidiyor liste en sağlam işbankası şaşmayın derim. yapı kredi ile fabrika bile çalışmamızı istemiyor siz düşünün.. :)
benden de hesap işletim üçreti kesiyorlar 3 ayda bir 119 lira yapı krediyi bende sewmiyorum
Ben bütün bankalardan nefret ediyorum
Bütün bankaların AKM... Paranla rezil oluyorsun resmen
tek bankayla çalışmak en iyisi ... heryerde olduğu gibi nazını daha çok geçirebiliyorsun daimi müşteri olunca ...