NFS Underground serisi dışındaki hepsi çöp bence. 2 deki drift ve freeride modu çok efsane idi. Araçlar falan, Corsa GSi dan Pug 106'ya kadar... Lambo,Pagani ile modifiye mi olur ya..
Printable View
NFS Underground serisi dışındaki hepsi çöp bence. 2 deki drift ve freeride modu çok efsane idi. Araçlar falan, Corsa GSi dan Pug 106'ya kadar... Lambo,Pagani ile modifiye mi olur ya..
Dikkatimi çekti kamyonet tarzı araçlarda var galiba.
2 zevkliydi bitirme aşamalarına gelmiştim bir kaç kere, wanted ki yine öyle idi, ama 1 i hatırlamıyorum yaşım değilde teknolojim duygusal olarak yemiyormuş demek :D
1. versiyonu nereden temin edebilirim
Fragman hiç umut vermedi gene supersport araçlar ve orjinal halleri, birinci versiyonu bundan güzel olacaktır bence en azından araba boldu ve dediginiz gibi modifikasyon vardı
ya efsane oyun GTA San Andreastır ya arıyorum arıyorum yok CD'si
Need for speed underground 2 den başkası yalan . Gerek kontrolleri olsun gerek modifiye anlayışı olsun . Arabalar hakkında hiç konuşmuyorum bile . Ben lambo görmek istemiyorum ki , focus'um olsun, 206'ım olsun, civic2im olsun bunlar bana yeter :D
street legal racing gibi komple arabayi sokup takabildigin bi oyun yapsalar efsane olur. hayatim boyunca baskasini oynamam.
motor sesleri muhteşem olmuş bilgisayar başında mest oldum deli gibi yeni araba bulmaya çalışıyorum.polislerin size çok kolay yetşebilmesi dışında güzel olmuş
ben hiçmi hiç beğenmedim oynanabilirlik 0 olmuş sadece dediğin gibi sesler güzel
porsche muthiş ama sadece goruntude oyun berbat açıkcası hiç sevmedim :)
ya zaten oynanabilirlik 0 olmuş heleki yüksek süratlerde araç kafasına göre takılıyor resmen :D
maserati beni benden aldı tabiki bide cosworth sti:D
her zamanki nfs işte run gene bi nebze iyiydi drift falan yapıyoduk bunda onu bile doğru dürüst beceremiyorum.ama direksiyon desteği var o güzel
Nfs 2 SE ve Nfs Porsche. Başka tanımam :) Porsche u hala oynarım, Alplerde Boxer S ile sakin sakin karlı zeminde yolculuk yapmanın tadı bambaşka. Sanki gerçekten sürüyormuşum gibi hissettirirdi :)
Nfs U2 ve Pro Street'in üstüne tanımam
bu ppolislerden nası kaçacaz yarım saat polisler kıçımda geziyorum çok saçma olmuş polis olayını abartmışlar
Yeni bir kasa toplatcak bana en sonunda
Yeni Nfs için torrent linki olan pm atsada oynasak :)
Underground 3 çıkarsınlar varyaaa. Abo.
Buldum gerek kalmadı :)