mustu abi feribot fiyatları biraz yuksek gibi gibi 84 lira abi ve yer yok imkansız resmen
en iyisi trafik körfez dönmeli :D
Printable View
bu yalovada yusuf nerde ayda 1-2 kere bursaya gidiyorum ziyaret edim bigun dönuste :D
ya ben bayramın içinde gideceğimden yer sorun olmaz sanırım
eskihisar topçular 45+45 90 gayme bide 50-60 benzin yakarız sanırım gidiş dönüş 150
körfezi dolanarak gitsem ortalama 250km*2 ortalama 130 lira benzin demek
yenikapı yalova feribot ise 90+90 180 lira demek
içlerinden en yormadan olanına 30 lira fazladan vermek sıkıntı olmaz sanırım :D
Pendik yalovada yer yok gece 1 de var 98 tl eskihisar topcular aracim binemiyor ben ise korfezi 40 tl ye donicem hadi fazla olsun 50 tl olsun 48 tl karim var 124 km olmasi lazim pendik yalova aracim yoruyor ama yapacak birsey yok.kofteci yusuf orhangazide yalovadan 20 dakka ileride girmeme gibi bir ihtial yok heryer tupturuncu bir mekan orda ye kilo ile al evdede ye fakat yer bulmak bu donemlerde oldukce zor gecen gittigimde 30 dakka bekledim ama insan isi degil bu kofte olayi koftede gercekten en dip :)
bende pazartesı gunu bursaya körfezden gidicem gezerek yavaş yavaş.hayırlısı bakalım..
İzmitten sonra 2 yerde yol çalışması var biri gölcük çıkışında tek şeride düşüyor. Biride değirmendere içinde.
Yollarda öyle çok çukur falan yok ama kaymak gibide değil tabi onarım için döktükleri asfaltta.
Ama ciddi bi trafiğe hazır olun derim :) Arife günleri normalde de çok trafik olur ama bu haldeyken inanılmaz trafik olucak. Gölcük girişinide geçiceğini düşünüyorum trafiğin. O yüzden gölcüğe girdikten sonra petrolün yanından aşağı çarşıya inin gölcüğün içinden devam edin çıkışından çıkarsınız en yaz yarım saat kazandırır:) Zaten diğer araçları görürüsünüz :)
Ama ordan sonra yapıcağınız pek bişey yok.:D
Edit: Bu akşam çıkıyormuşsunuz :D Trafik baya azalır. Ama yinede olucaktır:) Ayrıca altınovadan çıktıktan sonra çavuşççiftliğinde bi 50 metre tek şeride düşüyor köprü çalışması yüzünden başka da yok :)
Valla gebzede bi isim vardi geldim e5 te trafik akici fakat araclarin hepsi tatilci bavullar fln belliki dolananlar bu aksam size haber veririm yoldayken durumu ben iftarda cikicam
Ben de birazdan yola çıkacağım, umarım topcular eskihisar kuyruk falan olmaz bi de körfezi dönmekle uğraşmayalım :)
An itibari ile aktariyorum bir yakinim suanda golcukte oda dolaniyor izmit bitik korfez bitik golcukte bitik sahsen ben gece cikmayi planliyorum suanda
ben 11 12 gibi atasehıre gecıcem ordan sahurda cıkıcam :D