kadran a dikkat
en iyilerin bile pistte üzerine üstün F1 araçları ile bile hayatını kaybettiği günümüzde sevenlerimiz olduğunu unutmayalım arkadaşlar ... hiç bi zamn tedbir i elden bırakmıyalım ...
kadran a dikkat
en iyilerin bile pistte üzerine üstün F1 araçları ile bile hayatını kaybettiği günümüzde sevenlerimiz olduğunu unutmayalım arkadaşlar ... hiç bi zamn tedbir i elden bırakmıyalım ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Resimler görünmüyor, linkleri düzeltirsen iyi olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende gözüküyor ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eri bişi yok görünmüyor. Senin bi anlık hatan var bu işte![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
resimler upload edilmiş ama buraya konurken bi sorun var heralde
şimdi bi bakın imageshack e attım![]()
hız felakettir ama 100 km bile yüksek hızdır
görüyorum görüyorum![]()
walla abi yol düzse basarım 3.vitese kadar o da sonra yavaslarım hemen. Üzerine cıkmadım crxle ama şimdi 200sx alıyorum bilmiyorum nolcak halim :S
Bu çok eski bir mevzu, ilk gördüğümde çok kötü olmuştum gene öyle oldum, bu önemli hatırlatma için saol Kaan kankam...
Ayrıca sadec 100 yapıyordu diye birşey yok çünkü o kadran sabitlemesi çarpmanın ilk meydana geldiği saniyede oluyor, araç daha hızlı gelip de fren yapıp o hıza anca düşebilmiş olabilir![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Evet çok eski bir olay bu. Daha detalı resimleride vardı deri parçaları parmak falan diye hatırlıyorum.
evet eskı bır kaza bu.bende ılk gordugumde cok etkılenmıstım cunkı bunun aynısı eskı kasa a3 aracım var.saglamdır dıye bıldıgımız araclar resımde oldugu gıbı bu hale gelebılıyor.yakın bır zamana kadar (1-1.5 sene) bende delı dolu kullanırdım ama ıyıcene duruldum artık.en onemlısı artık bırılerını gecmek ıcın degıl,emnıyetlı duz bır yolda gazlamak ıcın yapıyorum aracımı
bırde bunun rs4 versıyonu var meshur kazalardan onuda bılırsınız
ıyı forumlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)