dogru dıyorsun :) 2007 modellerden sonrası 115 beygir sanırım.
Printable View
dogru dıyorsun :) 2007 modellerden sonrası 115 beygir sanırım.
görüntü olarak bir çok yeni hot hatchten iyidir. jant yay opc line body kit ile görüntü olarak gayet tatmin eder. Bende Turbosu var imkan varsa turbosunu alın egzoz+yazılım ile yüklü fn2 lerle yürüyebilirsin. yol tutuşu iyidir, arkası rahattır 3 kişi rahat otururç görsel açıdan seni fazlasıyla tatmin eder, gazlamaycağım dersen atmosferik olanı alınır.
herkese selamlar , 1.9 gtc sahibiydim chip ile yaklaşık 200 hp güç alınabiliyordu araçtan.yakıt ve performans olarak çok çok tatmin ediciydi bana göre..Şimdi tekrar gtc almayı düşünüyorum.Bu sefer sıralı sistemli olandan düşünüyorum .ama emin olamadım sıralı sistemin performansı olumsuz etkilemesinden ? birkaç kişiye sordugumda çoğu etkilemez birkaçı da az da olsa fark oluyor dedi.Kullananlar var ise düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
turbosuz olanın bildiğin gibi performanslı değil ama şekli duruşu ufak oynamalarla efsane oluyor.Tüpe uygun motoru var oyzüden düşük yakıt tüketimi var.115 bg lik modelini tavsiye ediyorlar araştırmak lazım ama genel olarak sıkıntı yaşayan görmedim.
Yok ben zaten 180 hp turbolu dusunuyorum ama benzinli olarak yakit olayi sorun olur.sirali sistem de performansi etkilermi kafa karistiriyor..birebir kullananlar yardimci olurlarsa cok iyi olur aslinda
sıralı sistem olmuyor. 1.6 180 liklere sibopları magnezyum alaşımlı olduğu için fazla ısıya dayanmıyor. Max kullanmaya bağlı olarak 20.000 km civarı gider.
İnsignalardada bu sorun çok oldu.
Piyasada bircok arac var 1.6 180 hp sirali sistemli .onlarda da mi bu sorun olusuyor ? Oyle ise sirali sistem taktiranlar bosuna yaptirmis oluyor
evet hepsinde aynı sıkıntı var. Çoğuda bu sıkıntı başlamadan satıyorlar. Karar sizin ben olsam 115 bg alıp lpgli binerim.
115 hp yeterli atakligi gostermez bana gore..180 hp likte sirali sistem sorun cikarirsa en mantiklisi 1.9 dizelini almak temiZ yorulmamis bulunabilirse ( zor ihtimal)
yada 2.0 almalısınız. 115 bg çok oynarsanız dereceli fln 135 bg yapanlar vardı. Tercih sizin.
bizim insignia 1.6 t. aynı motor bildiğim kadarıylada.şehir içi kısa mesafe yakıtı 11-12 litre civarı.uzun yolda 7-8 arası gidip geliyor normal hızlarda tabi.gaza oturduğunda güzel bir motor.astra h da çok daha iyi veriler alabilirsiniz tabi kanımca.
yakma kapasitesi açık bir araba 16 lt dahi yakar ama ben şehir içinde ara sıra gazlamalı olarak 10 lt görmedim hiç. 2011 modeldi bizim araba.
Çesmeye 9.8 lt ile 150 - 180 km hızla karışık olarak gitmişliğim vardı 1700 kg ile :)
bizim araçta 2011 model. max 12.5 olmuştur ortalama benim kullanmamla şehir içi.Anne kullanıyor genel de 11,5 -12 arası.uzun yolda 5 kişi bagaj gırtlak dolu 120-130 sabit 7-8 gitti geldi.
Temiz 1.9 gtc sahibi olup ta satmayi dusunen olursa iletisime gecebilirse anlasabilirsek alabilirim araci. 5535946324