saol ferit. cana gelmedi maldan gitti. ama dün akşam uyuyamadım evde. ev konusunda ya gop a geri döneceğim anadolu yakasında bir yer düşünüyorum. çocuğu düşünüyorum biraz ona göre bir karar vericez artık.
Printable View
geçmiş olsun, benim de laptop çalındığında senin gibi prosedürü izlemek istedim. Sonuç elde var sıfır. Moralini bozmayım fakat bulunmaz, tavsiyem eve kasko yaptırman.
geçmiş olsun servise, kayıtlarına sormak lazım herhangibir bakım için falan getirldiğinde ilk size haber verilecek vesayre ?
cok gecmis olsun :(
geçmiş olsun.Ben altunizade Toshibada teknisyenim hiçbir laptop savcılık tarafından takibe alınmaz veya ip üzerinden yeri tespit edilmez.Sadece yapmanız gereken polis tutanakları ile beraber asus'un teknik servisine gidip cihazınızın model ve seri nosunu verip kayıt açtırmaktır.Her nerede olursa olsun o cihaz asus servisine arıza ile giderse direk çalıntı cihaz olarak el konulacaktır.
teşekkürler arkadaşlar. ben suyu içtim içmesine de eşim baya etkilendi. daha önce alarm bağlatmayı düşündüm ama yok yere dikkat çeksin istemedim etrafta. evde alıp götürülebilecek olan sadece pc vardı zaten olu almışlar evde birşey tutmuyoruz ama piskolojisi kötü gerçekten. markalı olan güneş gözlüklerin kutularını açıp kurcalamışlar diğerlerine bakmamışlar. pc ye kurduğum oyunları okadar kastım bir seviyeye getirdim yazık oldu. çocuğun resimlerini bir araya toplayayım diyordum üşenmekten yapmadım iyiki yapmamışım yoksa bütün hatıralar da gidecekti. birazdan asus ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler.
şimadi asus m.hizmetlerini aradım telesekreter çıktı sadece hafta içi hizmet veriyorlarmış. kaldık bayramdan sonraya.
geçmiş olsun bizim de eve hırsız girmişti daha 25 günlük laptopu götürmüştü polise falan başvurduk ama pek umut yok.. geçmiş olsun size de
Hocam benımde evıme 3-4 ay once gırdı butun elektronık malzemelerım gıttı 3-4telefon 2 notebok hıc bırı bulunamadı bosuna kaybettıgım zamanda cabası...
Çok geçmiş olsun Timur abi:(
Esim tt ile gorusmus savciliga basvurun sonra bize gelin mac adresinden takil edebiliyoruz demisler carsamba gunu sansimi deneyecegim
çok zor bi ihtimal ama inş. bulunur...
çok büyük geşmiş olsun hadi erkek neysede insanın eşi çolugu çocugu çok etkilenir....umarım evinizin sigortası vardır...yoksada bence hemen yaptırın para degil...benim bu yıl 120 civarı bişi....cam kırılması su sel hırsızlık vs vs herşeyi kapsıyorr.. tekrar geçmiş olsun...
Gecmis olsun bu arada dikkat edin hirsizlik olaylarinda hirsiz tekrar soydugu eve girmeyi dener birkac arkadasimin basina geldi ...
bu arada muhit olarak kozyatagi ve erenkoyu tavsiye ederim guvenlik acisindan anadolu yakasinda saglam kalan nadir yerlerdir ...
herkese tesekkur ederim. Anadolu yakasini bende cok istiyorum fakat esim ve ben avrupa yakasinda calisiyoruz bu yuzden karar veremiyoruz. Evde degeri borsey yok ama gece kendimce onlemler aldim. Aklima kolleksiyoncu filmi geldi. Fena fantazi yapasim var :)
evet arkadaşlar. kurnazlar da açık verir derler sonunda bulduk bir açık. heyecanla haber bekliyorum. bu gün inşallah müjdeli haberi veririm sizlere :)
Timur abi geçmiş olsun inşallah bulunur ev konusunda bizim bu taraflarda düşünürsen çok güzel yerler var yardımcı olmak isterim yada biz evi mütahite verecegiz bizim ordan daire alalım sana