User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gümrükten alınan araçlar hakkında yardım ( ACİL )

Lord
    Misafir

Gümrükten alınan araçlar hakkında yardım ( ACİL )

Arkadaşlar yarın E46 330 ci aracıma kavuşmak üzereyim. Alacağım araç 2004'e kadar var sonra yeni kasası çıktı. Almak istediğim araç ise 2005 model böyle birşey söz konusu olabilirmi ? Normalde modeli örn: 2002'dir trafiğe çıkış tarihi 2005 olabilir diye biliyorum yanlışım varmı?

Gümrükten ihale usülü alınmış araç komple boyalı sadece. Bu araç hakkında bilgisi olan ve fiyat / boya konusunda düşünceleriniz neler arkadaşlar? 55.000 TL bırakıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4976151/detay/

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru biliyorsun. Model yili ile trafige cikis tarihi birbirinden bagimsiz ve birbirini etkileyemez.

Bazi ulkeler icin bazi modellerde bu tip olaylar olabilir. Teroide e30 kasa 90 sonu bitiyor. 91 modelleri var. e36da 91e uretime basliyor. Fakat gel gelelim 92 model e30 wagonlar var

Bu arada e46da 3.30ci manuelde yok Tr'de. Sanziman kodu ogrenmeli. Yarin birgun ugrastirmasin sonra

Lord
    Misafir
    330ci manuel var TR'de bildiğim kadarıyla satılıyor.

Bu araç 6 ileri vitesmiş ?

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu aracı kayseride gördüm yanlış araç değilse hatırladığım dipdiri bir araç idi

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogru biliyorsun. Model yili ile trafige cikis tarihi birbirinden bagimsiz ve birbirini etkileyemez.

Bazi ulkeler icin bazi modellerde bu tip olaylar olabilir. Teroide e30 kasa 90 sonu bitiyor. 91 modelleri var. e36da 91e uretime basliyor. Fakat gel gelelim 92 model e30 wagonlar var

Bu arada e46da 3.30ci manuelde yok Tr'de. Sanziman kodu ogrenmeli. Yarin birgun ugrastirmasin sonra
    e30 touringler 93 e kadar üretildi verdiğin örnek yanlış yani

gümrükte yazılan rakamlar herzaman doğru olmuyor, model yılını kafalarına göre yazmış olabilirler.

Lord
    Misafir
    Yarın alacaksan al dedi adam yoksa bu fiyata vermicem dedi bende acele ediyorum arkadaşlar saat 10 a muhtelim var uçağa binim gidicem nasipse. Korktuğum şey gümrükten alınması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi zaten aracın gümrükten alındığını biliyorsunuz ve bundan korkmanıza rağmen sabah 10 da uçağınız varsa almayın gitsin, boya durumuna gelince o sizin tercihiniz içinize sinerse ne ala...Fakat satarken sıkıntı yaşayacağınız aşikar.Kayserili adam karşınızda ki gayet doğal acele etmeniz fiyat ilandaki fiyatsa o fiyatlara başka 330ci'ler bulunabilir.

Lord
    Misafir
    52.000 TL'ye bıraktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bazı galericileri tenzih ederek konuşuyorum, fakat ben galeriden araba almaya pek sıcak bakamıyorum.Gelip eliniz boş dönmeyi göze alabilecekseniz aklınızda soru işareti kalmaması açısından gelin aracı götürün güzelce baktırın.Olursa ne ala olmazsa kısmet dersiniz.
    Üçler Otomotiv BMW Kayseri Yetkili Servisi | Üçler Otomotiv bu da bildiğim en kapsamlı bmw land rover mini servisi Kayseri'de.

Lord
    Misafir
    Evet ben numarası kaydettim telefonuma ama soğudum şimdi araçtan ne hikmetse. 2005 model nasıl oluyor ben onu anlayamadım 2005 modeli yok diye biliyorum ben bunun en son 2004 dü ?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coupé - Wikipedia, the free encyclopedia aşağıya doğru sayfayı kaydırın alın size 2005 model bmw e46 coupe

aynı anda

http://en.wikipedia.org/wiki/File:20...ZHP_Silver.jpg

hatta tam olarak şöyle göstereyim.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006ya kadar coupeler üretildi. 2005'te e90 çıktı. e92'nin çıkışı 2007

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    52.000 TL'ye bıraktı.
    abi hevesini kırmak gibi olmasında 58bin tlden 52bin tlye düşüyorsa eğer bence bi düşün derim ben bile şüphe ettim acıkcası cok celıskılı bi durum

Lord
    Misafir
    tamam arkadaşlar içim bi nebze rahatladı çünkü 2004 ' e kadar gördüm sonrasını hiç görmedim. Bu kasa peki TR'de üretildimi acaba yani 2005-2006 modeli ? Zira bir kaç model araçların bazı üretim yılları var sonrası Avrupa'da satılmaya başlandı üretimi durduruldu. Örnek ; Bocanegra, Laguna coupe vs. Yanlış hatırlamıyorsam.

@JusticeF0rALL

Haklısın normalde 55.500 TL dedi bırakırım en son. Dedim nette o kadar araç var olmaz o fiyata almam dedim en son 52.000 TL fiyat veriyorum kabul edersen yarın gelirim dedim arıyacağım ben seni dedi 1 saat sonra döndü tamam dedi.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet tabi 2005 model e46 3.30ci var ki bunda nasıl bir anormallik var ?
    -Fırat

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw'de yeni kasanın M'inin çıkmasına 1 yıl kalana kadar coupe,cabrio üretilir.

Bkz: 2000 model e36 cabriolar 1999 model e36 coupeler vardır. Yani 2005 e46 facelift olarak üretilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@JusticeF0rALL

Haklısın normalde 55.500 TL dedi bırakırım en son. Dedim nette o kadar araç var olmaz o fiyata almam dedim en son 52.000 TL fiyat veriyorum kabul edersen yarın gelirim dedim arıyacağım ben seni dedi 1 saat sonra döndü tamam dedi.
    abi aceleye getirmeye çalışıyor bence adam. yerinde olsam kayserideki üyelerle konuşup arabayı iyi bi yere gösterirdim en azından temiz ise alınır heralde öyle değilmi fiyatın ucuz olmasıda işine gelir tabi arkasında bişey yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    git gel uçak 500 tl patlar aklında kalmaz en azından, fakat peşinen söyle servise göstereceğim gelir gelmez diye ne olur ne olmaz.İşlerim yoğun olmasa gelir kayseri'ye yardımcı olmaya çalışırdım size.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Benim kafama takılan en büyük mevzu komple boya olayı olur satarken o zararı da göze alırsanız bence sorun yok.Birde satıcıda az çok araca gelen fiyat tekliflerini biliyordur yok boyası var şu bu denilerek.Yani 58 den 52 ye inmesi bence abest değil.Millet 20 binden 3-4 bin lira kırıyor sahibinden.com a kaldıysa işimiz her araç ederinin fazlasına ilanlarda ama satabilen var mı orası ayrı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)