müdür köylü çıktık seninle ya =) benim yerimede bol bol çek havasını içine :)
Printable View
neredeyse ilk defa ibb trafik bu halde :D
http://i730.photobucket.com/albums/w...ner/adsz-1.jpg
bugun istanbul superdi bomboş heryerde park yeri var vs donmeyin arkadaş geri :D
bide bu yolun donuşu var :D
İstanbul ataşehir tarafına gelmeyi düşünüyorduk 1. günü akşamı bu yoğun trafik sonucu gözümüz korktu güzel ankaramızda kalalım :D
dün aksam belçika dan uçakla 3 saatte geldik karsidan anadolu yakasina 3 saatte geçtik.ne trafikti öyle...
Heryer bombos cadde bile ilginc.yalniz kartal civari sahilde cepte sahinler lastik yakiyodu sanirim baya kalabalik vardi.
bende aksamustu 15.30-16 gibi istanbuldan çıktım, sapancaya geldiğimde saat 19.30 du. ama izmit-sapanca arası boştu hatta 1-2 saat öncesine kadarda sapanca-adapazarı arasıda boştu. sonrası meçhul
arkadaş gümüşhaneye gidiyordu radyo trafikde birisi diyorki şile ağva kandıra izmit yapın buralar boş adama uyup yolu değişiyolar izmite kadar rahat gitmişler sonrasunda boluya kadar olan trafiğe takılmslar.
dönüşde bu güzergahın tersi aklınızda olsun belki işe yarayabilir
bugün istanbuldan anadoluya doğru geçiş izmit vs de boşmuş
Vallahi sansliydim sanirim,
Aksam 18:30 da mehmetcik vakfindan ciktim gebzeden.
Feribota hic bulasmadan korfezi dondum.
Otobanda yer yer tarfige girdik
Dilovasina kadar trafik yoktu, dilovasinda durdu tarfik ama yavas yava akacak sekilde, izmit dogu cikisina kadar yer yer 120 ile yol gitti, yer yer 20-30 ile.
Velhasil kelam, yalovadan bursaya dondum, yemek icin durdugumuzda saat: 21:45 civariydi...
Bursadan sonra sifir trafik zaten.
Su anda aydin otobanindayim, aydina 90km var...
Simdi istanbulda olmak vardi galiba, 3 gundur her gun o kadar insan bosaldi ise, bu istanbulda en az 20milyon insan yasiyor (:
valla istanbul çok rahat hergün kilit olan fix yerler bile açık bugün 1 kere bile dur kalk a kalmadım hatta 50 nin altına ana yollarda düşmedim bile :D
Sabah 6.15 gibi atasehirden bursaya dogru ciktim. Korfezden gidiyorum. Golcuk ve karamurselde isiklar hharicinde durmadim. Su an karammursel cikisinda ilerliyorum
o değilde ; şimdi heryer boş deniliyor ...
metrobüs kalabalık olacak o koyuyor insana :(
istanbul şu an tam gazlamalık
İstanbul süper gidenler gelmesin:)
Dün akşam tekirdağ,malkara,çanakkale yolu kilitti bilginiz olsun beyler
yarım saat sonra bakırkoyden çıkıp pendik tarafına gidicem allah yardımcım olsun :D
İstanbul ozune donmus:D