Asus var bende de, kesinlikle önermem. Toshiba var evde 2 tane, eskitemiyoruz aleti. Dell, Toshiba ve Sony'den şaşmamak lazım. Beleş verseler HP almayın bi de.
Printable View
Asus var bende de, kesinlikle önermem. Toshiba var evde 2 tane, eskitemiyoruz aleti. Dell, Toshiba ve Sony'den şaşmamak lazım. Beleş verseler HP almayın bi de.
5 ay oldu alalı laptopumu. Bang & Olufsen ses sistemi var sözde. Adam akıllı film bile izleyemiyorum, cızırdamaya başlıyor hoparlörler hemen. Ekranda beyaz beyaz lekeler oluşmaya başladı. Touchpadin üzeri eridi, garantiden değişti. Yine eridi kasasının rengi değişti laptopun.
Bir de Asus'un yazılımları Windows ile uyumlu değil maalesef. Böyle de saçma bişi. Mesela Asus güncellemesi yapıyorsunuz pc sürekli explorer.exe durduruyor. Asus programını siliyorsun düzeliyor. Asus'un güncelleme programları da güncellemenin ortasında yığılıp kalıyor ne kapanıyor ne de güncelliyor. Bi daha Asus derlerse koşarak uzaklaşırım.
şimdiki sony ler eski modelleri gibi değil
o yüzden uzak dur direk yaz sonu yeni modelleri gelene kadar hiçbir modeli alınmaz çok geri kaldılar model ve ozellik olarak
onur tam nezaman alıcaksın 1 hafta onceden haber ver bana güzel birşey ayarlarız
Asus K55 ,lenovo Z580 güzel modeller bir incele
17 inc kullanırsan eğer taşımıcaksan sık sık
VATAN COMPUTER - LENOVO - G780 CORE İ5 3210M-2.50GHZ-4GB DDR3-500GB-17.3"-DVDRW-2GB GT630M-BT-W7BAS - Notebook
bunu değerlendir
veya 15 inc
VATAN COMPUTER - LENOVO - Z580 CORE İ5 3210M-2.50GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT630M-CAM-BT-W7BAS - Notebook
bu modelde çok başarılı
birde asus K55 in gt630 ekran kartlı serisi var bulursan oda çok başarılı
şu saatten sorna gidip 2. nesil işlemcili bir ürün alma
3. nesilde ciddi tasarım farklılıkları oldu pil süresi çok daha iyi
vaio kullanıyorum 3 sene falan oldu 3d çizim programları kullanmama rağmen işimi gördü senelerdir.. son zamanlarda biraz problemleri çıkmaya başladı aşırı ısınma kapanma gibi.. açıp fanı temizleyince bilgisayara hak verdim işkence ediyomuşum valla.. temizledikten sonra yine düzeldi ısınma sorunu yok artık..
benm bilgisayar bundan.. ikinci el bi tane var satılık bakılabilir biraz pazarlıkla aslında
Sony Vaio VGN-NW2STF - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59065174
vaio almıycaksan da fujitsu simens (hala var mı bilmiyorum gerçi ama) ve LG den uzak dur bence.. ikisi hayata küstürdü beni..