Merhaba arkadaşlar çok fazla başınızı ağrıttım ama bmw 3.16i işi yalan oldu şimdi 8 bin tl ye kadar araçlara bakıyorum öneride buluncak arkadaşlarımız varmı ?
enjeksiyonlu araç düşünüyorum ilk olarak ama tabi karbüratorde olabilir
Merhaba arkadaşlar çok fazla başınızı ağrıttım ama bmw 3.16i işi yalan oldu şimdi 8 bin tl ye kadar araçlara bakıyorum öneride buluncak arkadaşlarımız varmı ?
enjeksiyonlu araç düşünüyorum ilk olarak ama tabi karbüratorde olabilir
temiz bir e21 bulabilirsinBMW istiyorsan tabi
yoksa 8k tl'ye günlük binilecek kuş serisi felan bakarsın masrafsız az yakan bişey istersen![]()
bütçeyi biraz artırıp eli ayağı düzgün bişey isterseniz aracımı tavsiye edebilirim![]()
http://www.techturkey.com/forum/otom...ra-20-16v.html
arkadaşın R11 flash için verdiği yakıt değerleriyle aynı yakıyorum ş.içi full klima açık![]()
barnak bassam olurmu ?
Twingo da olabilir aslında o fiyat çerçevesinde. Yalnız yedek parçasının (aksesuarlar) bulunması zor ve pahalı.
Mazda / 626 / 2.0 / 34 ALP 76, ORJİNAL, EMSALSİZ TEMİZLİKTE, MAZDA 626 2.0 İ SEDAN.. at sahibinden.com - 95814358
emsalsiz temizlikte bir araç düşünürsen belki biraz imkanını zorlar ama gerçekten değer...
mk1 yada mk2 golf yapılabilir zaten mk1 projemiz var forumda paylaşmıştım mk2 de güzel gidebilir çok kararsız kaldım sadece sağa sola gitmek için kullanılcak birde nişanlıma bir jest olarak düşünüyorum keşke maddi imkan olsa daha iyilerini alabilsek ama bu kadarına yetiyor bütçe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)