mını ve 407 dusunmuyorum pek
Printable View
mını ve 407 dusunmuyorum pek
35bine veremesem de orta yolu buluruz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...d-16-crdi.html
benim 35.000 liram olsa (hani olmaz da, olursa diyorum) ufak düşünüyosam a3, büyük oynayacaksam e39 5 serisi alırdım.
a3 dusunduk yakıt sıkıntı bmw dede yakıt sıkıntı
ısterdım o aracı alabılmek ancak malesef yoookmu araba guncelı
Düz cooper al tüp tak gez. Üniversitede de ilgi çeker,hoş olur bence. :D
pm attım :)
söylenen yakıt değerleri sallamasyonmu yoksa harbiden yeni nesil benzinli motorlar azmı yakıyo anlamadım :D
kardeş bize fabrika ya da test verisi düşük litreler işlemiyo, 4 buçuk lira bizde yakıt.
aklımda golf 1.6 geldı sıfır dırek yakıt tuketımı de lpg ıle bayagı dusecegını dusunuyorum sıfırı 36.900 kı bunun uzerınde bır pazarlık ıllakı doner bılen bınen varmı golf 1.6 102 hp
Megane coupe 1.5dci
golf 1.6 102 hp kımısı gıder kımısı gıtmez dıor ancak olu de olmaz he cok ahım sahım bır yuruyusude olmaz ama ıyıdır yınede sıfırı da cok cazıb dırek lpg de yakıt tuketımı sehır dısı 20 krs sehır ıcı ıse 23-24 krs da ıyı gıbıme gelıor
auris var istersen 2007 model 47 bin kmde gri tek parça boyalı
valla hocam haklısında yapıcak bırsey kalmadı artık yanı buralara kadar geldık ılk basta amac dıkkat ceksındı baktık olmuyor artık kendımız ufak tefek bırseyler yaparakdan dıkkat cektırtmeye calıscaz gtı tampon takımı fılan o tarzda yapmaya calısırım ve varsakı yıne bır onerın acıgııım :)