Abiler yeni konu açmak istemedim.Ben de Kamu Yönetimi kazandım.Yurtlar hakkında güncel bilgı verebilecek var mı?
Printable View
Abiler yeni konu açmak istemedim.Ben de Kamu Yönetimi kazandım.Yurtlar hakkında güncel bilgı verebilecek var mı?
Konya ofisim kampüse bayağı yakın.kampüs dışında bir çok erkek yurdu var fakat kampüs içindeki yurtlar bayağı iyi benim gördüğüm.Ortamını fln çok beğendim.
Edit yok.
Alkol konusunda da yurt gara yakın. Gece 12 de kapılar kapanıyordu ama bekçiye küçük bir rica-adana karşılığında kapıyı açtırıyorduk. :)
Gar bar güzeldir. Orada mario abimiz vardı. Bildiğin süper mario adam. :D
Bende selcuktayim 2.senem. Tavsiyem okula yakin kalman merkezden eziyrt olabilir. Ideal yurtlari rahattir ama cep yakabilir. Kyk 2 yurdu var kampus icinde olani tavsiye etmem aladdin yurdu diye gecer. Hayirli olsun bu arada
Bosna güzeldir, candır merkeze inmeye gerek bile yok
Alkol için rixos iyidir öğrenci için güzel mekanlar var rixosun içinde, fiyatlar uygundur üzmez jack bs, extra, frog vs. Vs.
Ev kiraları (İstanbulda okuyorum) bence fazlasıyla uygun, yurtlar hakkında pek bir bilgim yok ortalama 700-800 liraya çok güzel evler tutulabilir.
Sorusu olan olursa yardımcı olurum konya hakkında
Hali hazırda Selçuk Üniversitesi Makine mühendisliği öğrencisiyim.Bu sene üçüncü sınıfı okuyacağım.Yurt olarak elinin altında İdeal, Doğanay, Arifan, KYK ve yarı özel Atatürk yurtları gibi seçenekler mevcut.Ben 2sene boyunca İdeal 18. Şube de kaldım. İlk senemde iki kişilik odaya aylık 510 lira ikinci senemde 5 kişilik odaya aylık 335 lira verdim. Şu an ki fiyatlarda aşağı yukarı bunun 100 lira fazlasıdır. İdeal yurtları diğer yurtlara göre bir tık pahalı kalıyor fakat diğer yurtlara göre imkanları daha geniş. Benim şubem okula servisle 15 dakika mesafedeydi yani biraz uzak kalıyordu. Eğer okulun hemen karşısındaki 23. Şubeyi tercih etmek istersen çok daha yüksek fiyatlarla karşılalırsın.Atatürk yurtları okulun içinde bulunur ve fiyatları diğer yurtlara göre daha makuldur fakat çoğunlukla sürekli doludur pek boş yer bulunmaz.Ben şu an başlamış olsam yine en az bir sene İdeal de kalırım. Kaldığım iki yıl boyunca pek fazla sorunla karşılaşmadım. Eğer aklına takılan başka bir soru varsa özel mesajla ulaşabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
kardesım senelerdir konyadayım ve senelerdır eş dost arkadaslara yardımcı oluyorum benden sana tavsıye yurd veya toplu evlerde kalma ıstanbula gore ankaraya gore burda evlerın kırası ucuz ve fazlasıyla bosnada studıo 1+1 veya 2+1 ev tut keyfıne bak derım en luks studıo daıreyı 1000 tl ye tutarsn ama sen orta yollu tut derım yurtlar sıkıntı corap kokusundan uyuyamazsın bı faydam olacak arkadaslar olursa da telefon numaramı verebılırım gecelerı rollıng yarısları benden sorulur :)
Konuyu açan arkadaş bu yıl mezun oldu eser konutlarındaydı 1+0 stüdyo daire tutmuştuk ve rahatı çok yerindeydi..Bence aynı yolu izlemelisin yani ev tut şimdiden hayırlı olsun