daha lfs nin tadını almadığın belli oluyo ;)
Printable View
daha lfs nin tadını almadığın belli oluyo ;)
diyorum ya ilk kez duydum :D
klavyede ok tuşlarına bastığında direksyonu tam çeviriyo , gaza basıyosun tam güc verdigi için patinaja kalıyo vs. mause la oynandıgında böyle sorunlar pek olmuyo lastikleri dinleyip gayet iyi süre cıkarabiliyosun fln
oynanabilirlik lfs gibi mi? mouse yapabiliyo muyuz? ona gore iniricem arbalar cok guzel :)
evolar ve oyun update oldu.
garage'dan evo nun update ini yapmanız gerekiyor..
arabanın üzerine tıkladıktan sonra sağda resminin altında "info" var. ordan update yapabilirsiniz.
valla ben bi 10 dolar harcamayı düşünüyorum :D 0.5 dolar felan genelde arabalar...
bende indiriyorum şu an tahmini 20 dk iner :)
edit: kullanıcı adım emredagla
bugün kendini geçilmeye,hazır hisseden var mı ? :D
mouse la oynanıyormu ? birde config ne istiyor ?
config sitede var ordan bakabilirsiniz. biraz ekran özelliklerini kısarsan rahat oynarsın.
örneğin: asus 8600GT ile tam açık oynayamadım...
8600gt ne oluyorkı ?
ben evde lfs yı bıle bazen zor oynuyorum full kısık olmasına ragmen:D
ben antika kullanıyorum hoca :D
eski ekran kartlarından...
ama leptop gibi gt 330m ekran kartları çok rahat oynatıyor.
bu arada yarışların olmadığından bahsetmiştim, adamlarla görüştüm 1 yarış geldi şu an.
aynı zamanda her yarışcının girişinde ufak bir donma oluyor şimdi ondan da bahsettim bir çözüm veya açıklama getireceklerdir..
LFS'deki gibi Mause ile kontol varsa oynanabilir aksi taktir'de direksiyon şart klavye ile araba yarışı oynanmıyor zaten
Mechanic abi,konu icerigine oyundaki nicklerimizi yazsan guzel olur ya,herkes yazdikca guncellersin :)
bi allahın kuluda cıkıp demıyokı he kardesler oynanıyo mouse la! :D
daha indirmeden özelliklerine baktım sonuç hüsran bilgisayar kaldırmıyor :D benim laptop bayabi eski 128 ekran kartı felan filan düşününn artık bilgisayarı :D
512 ram
80 gb hard disk :D
yarışanlar yazsın kullanıcı adlarını. aslında sonuna TR yazsalar daha iyi olur..
benimki:
mechanic_tr
prodrivesti_tr