Hee tmm sorry rs diyince...
Printable View
Hee tmm sorry rs diyince...
Bilader siz yazilanlari nasil okuyosunuz anlamiyorum.
Ben demisimki adamin onune araba cikmis birakmis. Frene bastigi bariz belli 2. Videoda. Nasil oluyda uzunda arayi aciyo yazilabiliyo diyorum.
1. Videoya bisey demismiyim. Belli gecmissin. 100 kerede deneseniz sen gecersin. Ama 2. Videoda adam birakmis. Benim baska bisey soyledigim yok.
Ben aksınımı ıdda ettım arkadasım yorumunu oku anlarsın ne demek ıstedıgımı
Bosverin simdi ya sari rocco'nun pistteki olayi uzdu anlami kalmadi gecip gecilmenin bence.insallah en kisa surede toparlanir,keyifli sekilde denemeye devam edilir.
sarı rocco nun sahibine geçmiş olsun
o akşam görüştük mc e polis gelince çıktı kendisi baya kalabalıktı zaten o yüzden sıkıntı
çıkmasın diye çıktı telefonda görüştük dönücem demişti ama demekki drek otele geçti
BGE ile orada denemiş zaten artık bidahaki sefere inşallah hızlı 106 çok tu ***** yerde kısmet değilmiş bidahakine bu arada çok çok geçmiş olsun üzücü bir durum :(
Burada ki hic bir araba yurumuyor ne demek. Sadece 2 araba ile deneyerek bu kaniya nereden vardin. Arabanin ayari burada bozuluyor olabilir basinc farkindan ancak bu demek degildir ki buradaki arabalar ankaraya gelince duvar olacaklar. Sen buradaki arabanin ucak olmasini mi bekliordun ya da arizan olmasaydi boy boy gecebilecegini mi saniyordum.
Bge ile sarı scirocco cumada denemişlerdi aynı sorun devam ediyorsa niye cumarteside denediniz ki?
Geçmiş olsun bu arada talihsizlikler peşini bırakmadı sarı scirocco nun.
Buradaki hic bir araba yürümüyor söylemi biraz talihsiz olmuş yada yanlis anlamış olmalıyız.
Maşallah bge ve big'e, sarıya da gecmis olsun.
Ulan Berkay, rolling terimlerine yeni bir soluk getirmissin binboy nedir oğlum :)
cuma akşamı ben beyaz rocco ile denemek istiyordum ama grup kopunca kısmet olmadı. geçmek geçilmek önemli değil o an haz veriyor insana :)
Sıkıntın varken denedim eyvallah onda problem yokta, bu şekilde geçildim diye Ankarada hangi arabalara tutunduğumu bildiğim için, o halde Ankarada bilinen ve iyi giden arabalar aslında gitmiyormuş gibimi oluyor. Bunu söylememin sebebi kimsenin benim sıkıntılı olduğumu söylememesi ve sağlıklıymışım gibi yorum yapması. Ben söyledimde şimdi sıkıntım olduğu söyleniyor bundan dolayıda yanlış anlaşılmalar mevcut.
Otel bile sıkın tılıydı öbür haftaya yer ayırtmışlar yer konusunda bile sıkıntı çektim. Çok kötü bir İstanbul deneyimimdi bu seferki.
----
Cumartesi Custom garage'daydık çözemedik sorunu en son forge blov off valve adaptor takarak basıncı kendimiz kaçırtarak DV'e gelen yükü azaltmayı denedik kesilme çok azaldı. Ancak bazen çok hızlı vites attığımda yine sorun devam etmekteydi. Denemelerdeki sorunumda buydu zaten.
Biz Ankaradaki arabalar için yorum yapıyormuyuz. Yapmıyoruz. Sen geliyorsun problemli olarak deniyorsun eyvallah. Geçilince buradaki arabalar yürümüyor diyosun. Hadi problemli olarak geçsen ok kabulümdür o zaman derim ki Yaw arkadaş, adam geldi sıkıntılı araba ile sıkıntısız arabaları geçti. Demek ki Ankaradaki arabalar gerçekten buradakilerden hızlı derim. Sıkıntın varken denemeye çıkan sensin. Kimse seni dene diye de zorlamadı. Denemeden önce attığın mesajda problemi çözdük akşam neredeyiz diyen de sendin. Bu bir mekanik spor. Formulada teknik arızadan dolayı yavaşlayıp geçilen adam çıkıpta ben daha hızlıydım herkesten diyemiyor. Senin yapacağın şeyde şuydu evet geçildim. Arabamda arıza vardı sonra yeniden denersek sevinirim diyecektin. Kimse de haydaa neden bi daha deneyeyim demezdi. Sen gittin teknik arızadan geçildim buradaki arabalar yürümüyor ben Ankarada ohooo kimleri geçiyorum dersen olay buralara gelir.
Olayı nerelere çektinn yaa ne zaman dedim İstanbuldaki arabalar yürümüyor diye ??? ... Ben Ankaradaki arabalar yürümüyorda demedim. Öyle yorumlar yazıulmışki olay Ankarada nasıl yürüyeni biz ne biçim geçtike gelmiş. Yani doılaylı ,Ankaradakiler yürümüyor denmiş ben oöyle anladım ve ona göre bir yorum yazdım. Germeyin ortamı sizin dediğiniz amaçlı hiç bişey yazmadım ben. Öyle anlaşıldıysada affola. Demem öyle bişey..
Koyu yazılan yerin aynısını yaptım ben zaten ancak sorunum olduğunu bir kere dile getiren olmamış ve bin boy gibi tuhaf yorumlar varmış.. Bu iyi değil. Ben zaten geçildiğimi kabul ediyorum hiç önemli dğeil denemeseydim. Sorun çözülür yine denenir. ;)
Bu araba ,Ankarada nasıl gidiyor ben biliyorum burdaki Arkadaşlarda biliyor bin boy diyenlerinde boy kavramı dğeişik sanırım. O zaman şunuda bilin burdaki hiç bir araba yürümüyor ne aşırı beslemesi nede atmosferiği... Çok fark var arada aracım adına lütfen bunu anlayın.
Bu yorum sana ait değil mi. Burada başka ne anlam çıkarabilirsin ben anlamadım. Ankarada çok iyi yürüyen arabalar var biliyorujm Tork garajın yaptığı Evolar subarular var bindiğim. Cenkin Suprası var. Ama işi istanbul ankara olayına getirmek yanlış.
Orda hiç bir araba yürümüyor o zaman dediğim deminde söylediğim gibi Ankaradaki arabalar hakkındaydı. Yani milletin şöyle bir şeyi varmış gibi geldi hissettim bu araba ankarada şunları şunları geçti bizde bunu geçince meğersem ankaradakiler yürümüyormuş gibi düşünülmemesi gerektiğiydi. Yani sizin söylemek istediğinizi ben söyledim zaten ancak yanlışl anlaşılma olmuş. Ben hiç mazeret tatsızlık üretmedim. İlk anda söyledim geçildim diye kabul ettim. Tek yanlış bulduğum nokta ben söyleyene kadar arızamın olduğunu kimsenin söylememesiydi. Her denemede farklı sonuç çıkıyor. birinde yan yana brinde 10 boy birinde 1 boy gibi şimdi nasıl oluyordu ben sağlıklı olaiblirim.Rolanti afr bile 12.5 13 idi denediğimiz anda bile. Gürkan bile gördü. Neyse bu bilinsin yeter. Sorun hallolur denenir. Maksat keyif almaksa tadımızı kaçırmaya hiç gerek yok.
geçmiş olsun her şeyde vardır bi hayır.
Murat ilk akşam bende ataşehirde yanındaydım hatırlarsın kel kafalı göbekli herif bendim. Öyle biri olmadığın zaten belli. Ama yazılanlar bazen yanlış anlaşılabiliyor gösterdiğim gibi. Merak etme o akşam oraya gelen kimse ahanda geçtim videosuda bu diyecek arkadaşlar değiller. Senin videonda da bin boy şaka anlamında yapılmıştır kesinlikle. Üzerinde durmana gerek yok. Denediğin adamlar video çeken adamlar öyle adamlar değil. Buradaki samimiyetine güvenerek söylenmiştir diye düşünüyorum.
ya bu alperle niye konuşuyosunz adam deli :D