bigun sonra gıdıcen korvetle pardon kuzenım yazmısa baglıcaklar :D
Printable View
önemli değil beyler konu için sorun yok :)
ben uygun bir şekilde bir gün denk gelirsem arkadaşla tanışmaya çalışacam artık, böyle burdan sormayla olmayacak bu iş, olmazsa da hayırlısı. herkesin malı kendine, kimsenin arabasında gözüm yok, allah kaza bela vermesin o arkadaşa, herkese de nasip olsun öyle bir araç :)
iyi geceler, herkese iyi eğlenceler, konu kapanabilir :)
haklisin fatih..adamin konusunuda hic ettim..konuyu acan arkadasimdan ozur dilerim..icim dolmus biraz :)
dusunmedim degil hani ama rencide etmekte istemedim..yoksa korvetteye gelene kadar ben ona neler goturumde orda neyse iste..bana mazlumu getirin !! :D
rivayete göre :) rivayet diyorum çünkü doğruluğundan emin deilim motive ve performans arttırmak amaçlı anlatılmış bi hikayede olabilir bigün bu firmanın sahipleri şortlarla terliklerle filan hatta söylenen ayaklar kumlu kumlu denizden geliyolarmış giriyolar ferrarinin x bi plazasına neyse bunlarla ilgilenen filan yok hatta bakıyolar şort mort bakışlarıyla veya hareketleriyle rahatsız etmeye çalışıyolar çıkıp gitsinler die nese adamlar bilgi almak istiyo geçiştirmeler filan hatta adam kapısını açıyo içine oturucakkken satıcı uyarıyo daha sonra bakarsınız filan hesabı adamlarda çıkarken veriyo bunlara kartını yarın için bu modelden 3 adet istiyoruz satıcı halen tabi ayarlarız modunda bigün sonra bi geliyo bu kodomanlar vip araclar şöförler filan araclarımız hazırmı alabilirmiyiz die bütün personel şok tabi sonra adam plazanın yetkili kişisiyle görüşüyo filan 3 adet alıcaz ama şu şu şu kişiyi hiçbiyerde iş bulamıyıcak bi şekilde mimleyip işten çıkartıcaksınız olay bu yani dediğim gibi ne kişiler hakkında nede olayın doğruluğu hakkında bi bilgim var sadece anlatılan bu :)
son post olsun, yatalım arkadaş artık. :)
ellerinizden öper, bi buçuk aylık kızım var. ona örümcek arabalardan (yürüteç) alacaz hanımla az bi zaman sonra. direksiyonlusunu alacam, hatta m direksiyon yapacam. arka kısmına da şu kırtasiyelerde satılan harflerle 5.30 ya da e55 amg falan yazdıracam. daha böyle egzos gibi ya da aklıma yatan parçalardan işleyecem üstüne falan. Allah izin verirse projeyi tamamlayınca fotoları belki böyle bi konu olursa paylaşırım. :) sürsün alışsın eşşek sıpası. :)
Aynen aynen , uyuz oldum elemana hakkaten ya. Gidip perdelerini kornişlerden çıkarmak istiyorum, uğraşsın dursun pzvnk :D
Vah arkadaş daha dün yan yana counter oynardık , şimdi ise başkasınınsın. Neyse ya hm ok bye!!
Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın , konuyu çip etmeyelim :)
@hakotech, Allah tamamına erdirsin kardeş. ;)
@banshee8831, (bu nick de ne, nokia mübarek) eyvallah anlayışın için arkadaşım. biz teşekkür ederiz, gece gece üç beş muhabbet oldu. ;)
hakikaten var ya, kadir abi gibi gidecen. donatacan üstünü başını, parayı dolduracan çantaya falan...
-bak ulan buraya bak!
-buyrun efendim, hoş geldiniz.
-kaç para lan şu siyah m3?
-150.000 euro efendim.
-al köpek, ben 200.000 euro veriyorum!
ALLAH c.c razi olsun gardasim cok tesekkur ederim..yedik bi halt iste :D
kanka bizde kacak oynariz yine oyun odasida yapiyom insallah..herdaim beraberiz olummm :D
ALLAH c.c razi olsun abi cok saol :)
batıkentin imamı o :D camiye gidiyo arabayla haliyle ses kesiliyo :D
Bende evde tadilat varken, dedem rica etti emektari servisten alir misin? Diye (sene 2008, araba 2001 e200k).
Neyse ustum basim tozlu, eller boyali, atladim taksiye gittim konya yolu koluman'a.
Evraklari vs verdim, arac ilerde alin dediler, tam arabaya bindim, calistirdim gidiyorum, onume biri atladi, napiyorsun sen? Boyacilar bir alt katta, senin ne isin var bu arabada diye bagiriyor. Arabadan indim, buna guzelce bir tokat attim,bu sefer de guvenliiiiik , boyaci beni dovuyor diyor. Beni taniyan formenlerden biri yetisti de gerizekaliyi elimden aldilar.
İvedik organizedeki SHELL in sahibinin yeni oyuncağı arkadaşlar, 34 plakalı beyaz gallardo...