60bin TL hasar kaydı varmış:confused:
Printable View
60bin TL hasar kaydı varmış:confused:
M3 ün tamponunu söküp niye makyajlı 3 tamponu takarsın ki...
herkes m tampon takar buda gitmiş 3.20 tamponu takmış ilginç....
Ankara'da alttan patlayan araba hala Ankara'da bu o değil, Ankara'da M3'e bu tamponu takmazlar zaten :)
sitede kazanın resimleride vardı galiba
34 brk 09 plaka laguna seca blue m3 tanıyan bilen varmı 85000tl hasar gozukuyo arabada degısen yok yardımcı olursanız sevinirim..
Kazada2011 yilinda gozukuyr bilgin icin teskkrlr daha fazla bilgisi olan varsa paylasirsa sevinrm...
geçen sene Aralık ayından beri aynı galeriden satılık, e46 325cabrio bakmaya gittiğimde yanında duruyordu. tr'de başka kırmızı cabrio m3 olup makyajlı m tamponu takan araba yoktur diye düşünüyorum :)
borusanda çalıştığım dönemde galeri sahibine borusanda aracı expertize sokacağım dedim. kesinlikle sokturmam arabalarımı borusanda expertize demişti. vardır bi bildiği abimizin :hahaha:
Dogukan sen adamlari taniynmu haci..Az cok arabayi biliyon heralde sen bende dizel x5 var tramPa yapacaZ benim araba cincik gibi adamlarin arabasinda agir hasarli ibare vr nasil olacak bu is..sen nediyon..
Yani alinip binilir diyosunuz..
Eger düşünürsen 25bın hasar kaydı olan bı araç var 02 cabrıo secablue ankarada m plakalı.
Olabilr kardesim km ne durmda
180olması lazım.
Km fazla gibi dostum yinede araci bi gormek isterim
telefon numarasını pm yolladım.
konu biraz eski ama yeni konu açmayım dedim aşağıdaki araçların durumunu bilen varmıdır
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
antalyadakı mor ılk sahıbınden ılanı cıktı 82750 yazıyordu. aradım gorustum sadece 250 tl fıyat kırdı. tavan harıc boyalı, kapalı garaj arabası dedı sahıbı.
60 bın tl den gıtmıs antalyaya. o zamanlar km sı 160 bın lerdeymıs. komple boyalı dıyenler var.
bende e46 m3 arıyorum daha butceme ve kafama gore bulamadım
Laguna Seca'yı da ben merak ediyorum. Foto'lardan güzel gözüküyor ama devamı hüsran olmasın :icon_wack
06 END 02, Laguna Seca arkadaşım Ender'İn eski arabası, düşünenler iyi inceleyip baksınlar, ben zaten bu tramer sisteminin!!!
temiz laguna seca yok di mi =(
O da doğru temiz e46 m3 bulmak çok zor hadi buldun diyelim istenilen rakamlar çok yüksek.
Mor M3 ün Antalya'ya geldiğindeki plakası 06JB691
Laguna secayla ilgili bildiğim sahibi 3 ya da 4 ay önce almıştı. İlana konulduğu gün satıldı ve smg si değişti diye biliyorum.
En alttaki gri aradim tel kapali fakemi acaba