Bursadaki Griyi kıl payı kaçırdım,bunun hakkında bilgiis olan
BMW M Serisi M3 2002 Model 82.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98608540
Printable View
Bursadaki Griyi kıl payı kaçırdım,bunun hakkında bilgiis olan
BMW M Serisi M3 2002 Model 82.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98608540
Ön tampon makyajlı m tampon, orjinal M3 tamponu bulmak lazım :)
60bin TL hasar kaydı varmış:confused:
M3 ün tamponunu söküp niye makyajlı 3 tamponu takarsın ki...
herkes m tampon takar buda gitmiş 3.20 tamponu takmış ilginç....
Ankara'da alttan patlayan araba hala Ankara'da bu o değil, Ankara'da M3'e bu tamponu takmazlar zaten :)
sitede kazanın resimleride vardı galiba
34 brk 09 plaka laguna seca blue m3 tanıyan bilen varmı 85000tl hasar gozukuyo arabada degısen yok yardımcı olursanız sevinirim..
Kazada2011 yilinda gozukuyr bilgin icin teskkrlr daha fazla bilgisi olan varsa paylasirsa sevinrm...
geçen sene Aralık ayından beri aynı galeriden satılık, e46 325cabrio bakmaya gittiğimde yanında duruyordu. tr'de başka kırmızı cabrio m3 olup makyajlı m tamponu takan araba yoktur diye düşünüyorum :)
borusanda çalıştığım dönemde galeri sahibine borusanda aracı expertize sokacağım dedim. kesinlikle sokturmam arabalarımı borusanda expertize demişti. vardır bi bildiği abimizin :hahaha:
Dogukan sen adamlari taniynmu haci..Az cok arabayi biliyon heralde sen bende dizel x5 var tramPa yapacaZ benim araba cincik gibi adamlarin arabasinda agir hasarli ibare vr nasil olacak bu is..sen nediyon..
Yani alinip binilir diyosunuz..
Eger düşünürsen 25bın hasar kaydı olan bı araç var 02 cabrıo secablue ankarada m plakalı.