nekadar uzun okadar iyi
Printable View
nekadar uzun okadar iyi
ne kadar kısa o kadar iyi
sen en iyisi ;
- filtre borusu ile filtreyi aşağıya doğru ver , fazla inme ...
- filtre borusuna yalıtım yap , ısı için.
- filtre için bişey diyemem almışsın çünkü .
- opeller için mantzel candır , mantzel alıp koyman dileklerim ile :)
benim arabanın sinyal yuvarlaktı , sinyali iptal edip direk ordan saldım boruyu..
zaten filtre kutusunun kazanı karbonfiber , ordanda sıcak almıyordu , çok verimli oluyo bu şekilde.
kimse inanmıyo ama kafa burun gittiğim arabayı 2 boy ayırdım sadece bu filtre kitle.
http://img401.imageshack.us/img401/9310/simmota.jpg
opel araçlar sıcak çalıştığı için mutlaka yalıtım yapmalısın. resimdeki(astra g) araçda simota filtre + sıcak hava çekmemesi için yalıtım var. sadece filtre ile ne kadar ses alabilirsin konusuna gelirsek opel araçlarda emme(hava emiş) kısmı ufak olduğu için motora rahat rahat hava çekemez o yüzden filtre de pek hava çekemediğinden diğer araçlardaki gibi ses vermez. resimdeki araç da ayrıca mantzel powerbox + corsa gsi emme var bu işlemler aracın rahat nefes alıp hem gücünü artırmak hemde ses vermesi içindir. misal olarak resimdeki araç yolda kuduz gibi gider ve deli ses verir :)
opel araçdan ses + güç alınması için google'a mantzel powerbox yazman yeterli ..
benım arac astra f 1.6 ecotec ilk basta senın gibi filtre takmıştım sadece ses azdı sonra krom boru ıle farın arkasına kadar uzattım yıkılıyor ortalık hatta egzoz var dıye sıvıller anons yapmış ilerde çevirdiler o kadar ciddi ses var :) baktı ekzoz yok yanlış olmuş dıye saldılar boru cok fark edıyor ses te
sıcak havayı kes ama mutlaka resımdekı gıbı bende öyle bısey yapmam lazım cok sıcak cekiyor
sıcak hava cekecem diye fitreyi aşayı alıp sonrada motoru dışarı almak zorunda kalmayın... Aracınz için üretilen orjinal kitlere yakın bi sistem yapın.. En kısa yoldan temiz ve soğuk havayı cekmek amaçtır.
güncelllllll
Clio 1.6 RTE'm var ***** sis farları yok. ben tampona sis farına koydum çıkışı. gayet güzel ses ve canlanma oldu.
Sıcak çalışan motorlarda krom boru kullanmayın, bulabiliyorsanız alüminyum boru koyun, olmazsa en ucuz ve etkili olan formül pvc boru :)