gıttım ınceledım cok guzel olmus.
ıc konsol piano black : )
ve gunduz farlarıdacokkarızmatık yapmıs cok beyendım.
1.2 benzınlıde hemen hemen dızel gıbı yakıyor fıyatıda cok uygun
Printable View
gıttım ınceledım cok guzel olmus.
ıc konsol piano black : )
ve gunduz farlarıdacokkarızmatık yapmıs cok beyendım.
1.2 benzınlıde hemen hemen dızel gıbı yakıyor fıyatıda cok uygun
208 rc kac hp olacak onu soyleyın:) wv de 1.2 105hp ıdı galıba ford 1000cc 125hp pug zayıf kalmış
1.6 hdi 49 binden başlıyor, içinin oyuncaklarını da alırsan 55 bini bulur, alan olur mu bilinmez?
dün tek kapı olan modeline (sanırım GTI) yolda denk geldim dış görünüm olarak fena değil içi gayet güzeldi ama :)
bıktım yeni bi araç görüp her seferinde eski tasarımlar daha güzeldi demekten. şimdi moda bol bol kromaj çizgi ve kaplamalar, yanda fazlaca ütü izleri, kıvrım kıvrım far ve stoplar, su aygırının açık ağzı gibi duran burun, ancak kar küreme araçlarında görebileceğimiz ön tampon altlıkları vs... iğrenç bi tasarım jenerasyonundayız beyler. sadece elit marka ve modellerden çıkıyo adam gibi tasarımlar artık, istisnalar hariç.
Boş paketine 45bin lira verip 68hp arabaya binicem :) Yakıtlarını bilememde, motor seçenekleri pek iç açıcı değil bence rakiplerine göre.. Zayıf kalmış..
ilk izlenim, araç aşırı küçülmüş... peugeot 107 gibi olmuş. iç mekan süper, direksiyon ufacık, göstergelerin güzelliği çalıştırınca ortaya çıkıyor, piano black kaplamanın başlangıç donanım paketinde olması ise gayet iyi olmuş..
bayilerde gti versiyonu yoktu. satıcı elemanın söylediğine göre, gti'in 4 kapı ile alakası yokmuş, kapılar bile daha kalın, oturaklı, kaslı filan diyordu, ayrıca iç aydınlatmada bile ledler var gibi bahsetti, fiyatı tescil vs. masrafı ile 48 bin tl dedi, tabi o para tabiki etmez, gidip polo gti alınır, mis gibi..
işin özü 208 rc bile çıksa, 207 rc bence daha güzel olacak.. bildiğin pug lan bu..
peugeot bu kadar insanın tek bir dileği var, şöyle tavanı basık, yerle bir olmuş, min. 160 beygirlik , yeni bir 106 gti yapsan da alsak..
90,000km civarında yol yapması gerekiyor dediği yıllık mı onu anlamadım.
Tamam güzel arabada , çok pahalı...Verilmez yani bu par bence...
Sanırım otm. vites seçeneği yok , eğer öyleyse sanırım sadece bayilere test aracı olarak falan satarlar
106 gti yı sıfır olarak üretsinler yeniden :D :D
şekli cok güzel olmuş .. fiyatları düşündürücü :S
karıstırıp citroen amblemi koymazlarsa iyi...
Versiyon Lansman Fiyatı
ACCESS - 1.2 VTi 82 hp - 5 ileri man. 29.900 Hesapla
ACCESS - 1.4 HDi 68 hp - 5 ileri man. 37.900 Hesapla
ACTIVE - 1.2 VTi 82 hp - 5 ileri man. 35.400 Hesapla
ACTIVE - 1.4 HDi 68 hp - 5 ileri man. 40.900 Hesapla
ACTIVE - 1.4 e-HDi Stop&Start 68 hp - Auto5R 44.900 Hesapla
ALLURE - 1.6 VTi 120 hp - Otomatik 44.900 Hesapla
ALLURE - 1.6 e-HDi Stop&Start 92 hp - Auto6R 49.400 Hesapla
Tipi gayet güzel olmuş..
bu sınıftaki arabaların hepsi birbirine benzemeye başladı
aynen sanki arabayı aliyorsun ve bi daha satamıyorsun çöpe atiyorsun satarkende hem 1.0 öndesin hemde benzinliden fazlaya satiyorsun ve yaptiğin km basına benzinliye göre az yakışıda cebine kalıyor.Bende anlamıyorum böle diyenleri:hahaha::hahaha:
Birde ne oluyor bu sıfır araçlara 38 den aşşağı araba yok ve bomboş donanımlar nereye gidiyoruz paranın değeri kalmamiş :(:(