bunca dehşet verici görüntüden sonra konuya ne yazmamızı bekliyosunuz? ne yapalım hayır, kendimizi mi keselim?
yaktın bizi bmw!
Printable View
bunca dehşet verici görüntüden sonra konuya ne yazmamızı bekliyosunuz? ne yapalım hayır, kendimizi mi keselim?
yaktın bizi bmw!
Bunları görüyorum, sonra diyorum kendi kendime adamlar nelerle uğraşıyo biz nelerle :)
Şahane araçlar var :)
E21 mutlaka vardir da demekki ciddi yapili yoktu hic dikkatimi cekmedigine gore :)
Org un en guzel yani ne gereksiz muzik sesi vardi nede aptalca burnout , yanlamaya calisan vardi. Eggost sesi bile yok tu taa ki m5 ve m6 forumlari cikincaya kadar :) 6 senede sayisiz org a katildim bimmerfest kesinlikle en organize ve guzel olani.
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/IMG_5256.jpg
bu nasıl bir renktir nasıl bir araçtır böyle.. sahibi kesin zevk sahibi beatles falan dinleyen biri :D
Fazla geldi..
super, eline saglik...nalet doktora evden cikartmiyo beni:(
omer 512 dolar ceza yemis bi de 12 puan ciksita yanlarken...gencler heycanli...
650 csi lar cok hosuma gitti, e30 m3 ler ve station m3...
gerisi zaten bilindik guzellikte...
yapma ya.. Cikista heryerde polisler vardi hatta 95 a cikana kadar sagda solda heryerdelerdi . O kadar polisin arasinda nasil yapmis oyle bisey.
edit
Haftaya Baltimore grandprix e gel. Hem indycar hemde American Lemans yarislarini izler gunu bmw M , porsche, corvette, Aston Martin clublerinin bulusmasinda noktalariz :)
tek kelime ile mukemmel:) kotu araba gormedim desem dogru.
turner ve bimmerworld senlendirmis..west coast ta yoklardi bu sene. Klasikler olarak west biraz daha canli gibi fotograflara bakilirsa..
hay maşallah ya.
Bizim grubun festival alanina gidisi..
( kendi cekimim degil )
Hunt Valley Cars & Coffee to Bimmerfest East 2012 - YouTube!
Yok yahu tesadufen tanistik :)
hahahah yukarida Izzet yazmis 500 kusur dolar ceza yemis eleman yanlamaya tesebbusten :)
Nisan gibi gelecegim insallah . Paso gazlariz artik :p
Gitmiş kadar olduk valla. :)
Yusuf dağıttın bizi walla :) ellerine sağlık :)
Ayrıca Vossen jantları çok iyi instagram kullananlar vossen yazıp aratıp takip edebilirler çok iyiler.