daha temızlerı bulunur o paraya :)
Printable View
daha temızlerı bulunur o paraya :)
bencede geometride problem yaşatır zamanla... araba bi sorun çıkardımı durmuyo... sürekli bi parçası bi parçasını bozuyo, kendi adıma tavsiye etmiyorum...
gerekiyosa 2002 al ama kazalı alma derim...:)
hakanın arabası çok güzel fiyatının hesaplı olması onun pertten toplama oldugu anlamına gelmez..şahsen geçen hafta 2007 6 binde rx8 aldım 50 milyara kazalımı bu arabada?
bahsedılen arac tekırdag plakaydı 7500kmde tekırdagda takla attı ıcıne baktık koltuk torpıdo herseyı yamuk sanzıman patlak kaynaklı. o aracı 29000ytl gecen sene bırı aldı, kaskoya calısmak ıcın, sımdı 39000 ıstıyolar demek.
Kesinlikle Aracın Şaselerinde sorun olmayacakk... kaporta çok sorun degil dışardan ezikler gözükler ama Şaselerine girdiyse sorun tutmaz mekanikde sorunu varsa halledilir ama şase yapamıyorlar..
benim düşüncem evet type-R çok güzel ama kazasılı sorun
asıl bana göre hondaların kazalısı alınmaz ama tabiki bazı arkadaşların söylediği gibi bazı ustalar var ki arabayı orjinal halindan daha güzel yapıyor ve gerçektende kazalı oldugu anlaşılmıyor adamlar orjinal kaynağına kadar atıyorlar ama şasekaymıssa biraz zor derim son sahibi olursun ve çok para verilmez iyi düşün derim almamanıda tavsiye ederim
serkan arabanın satış fiyatı 50 bin ytl idi zaten..Sanırım satan şahısın nakit ihtiyacı olduğundan o paraya geldi..ayrıca filtresine kadar orjinal hiç para harcanmamış bi araba..bi parça boya varmış galiba ama pert mert değil kesinlikle.. (s2k dan bahsediyorum)
Piyasada o kadar ucuza arabalar satılıyo ki..zaten az para istedikten sonra web sitelerine gazetelere forumlara bile ilan vermeye gerek kalmıyo o yüzden ucuza araba alınıp satıldığından haberimiz olmuyor.
ben alırım valla :D
bnm gözlemlediğim bizim halkımızda şöle bişi var 50 isteyen adama gidersin 47 verirsin olmaz der sana vermez gider galeriye 42-43 e verir
ilginç bi strateji ama öle yapıolar
abi çok düşeş oluyo ya bazen...:) bende ilk gördüğümde şaşırdım.. mesela 2001 model bi sti ın 30 milyara alınması, 2006 sti ın 50 milyara alınması gibi... adam tüm sti ların seceresini tutuyo... düşeşi de direk ona geliyo...
bulunuyo yani... forumdan bi arkadaşda, bize 30000ytl ye s3 bulcak 2001 mesela.. işin içindekiler buluyo benim bildiğim kadarıyla... :)
2002 model 70 bınde gumus renk hatasız bır parca boyası var hatasız arabaya 33 ıstıyorum alıcı olan yok pıyasa rezıl durumda 39 guzel para tercıh meselesı ama o paraya 2001 tam full trıptonık 320cı alırsın
ben olsam Type-R sahibi olmak için kesinlikle almazdım yapılmış ama sen satarken nasıl satacaksın orasıda var bu benim görüşüm.alırsan da hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez bana arkadaşım.
bende düşünmüştüm bu aracı ama sonra vazgeçtim bence değmez
http://www.sahibinden.com/orjinal_em...XQQdisplayitem
bu araç alınırmı ??
arayıp konuşmak lazım bilgi için saol