arkadaşlar merak ettim trafik jandarma şehiriçi ceza kesebiliyomu yoksa sadece kırsal alandamı
arkadaşlar merak ettim trafik jandarma şehiriçi ceza kesebiliyomu yoksa sadece kırsal alandamı
olay nasıl oldu alışveriş merkezinden çıkarken solda araba vardı park etmiş yukardanda jandarma geliyo bende onu görmedim önüne çıktım bastım gittim sonra ışıklarda durdu içerdeki komutan el kol hareketi yapıyo görcen sen dedi plakayı aldı
plakanı alsa ne olur? imza atmadığın sürece birşey olmuyor artık.
kaldıki arkdaşların dediği gibi görev ve yetki alanları dışında biryerde hiçbirşey yapamazlar ve yapamamışlar.
en fazla plakanı alır almasındanda bişey çıkmaz korkutmak için yapmıştır aynı olay benim başımada geldi 1 hafta önce çıkardı kafayı camdan plakamı alıyo hiç bişey çıkmadı sonra korkutmak için yapıyolar.
ben gökturkte oturuyorum bizim buraya jandarma bakıyor.. gökturk-hasdal yoluna radar bile kurmaya başladılar..kaptıramıyoruz artık![]()
jandarma trafık hayatta acımaz : )
ben jandarma yaptım askerlıgı ve sofordum
trafık tımlerı uygulama yaptıkları zaman ınletıyorlardı mılletı valla : ) polıs gıbı hayatta degıl yanı : )
polis gibi olamaz zaten Jandarma en nihayetinde askerdir ve kuralları kesin ve kat-i dir.
ancak konu polisin baktığı yerde ceza keser yada kesemez. yapacağı tek şey, seni alıkoyup polislere teslim eder. bu konuda da bişey yapamazsınız.
ankara ümitköy şehir içi aslında ama jandarma bakıyo.. yani bölgesi olsun yeter.. bide acımıolar hiç![]()
jandarma bolgesindeki sehir içi hariç genelde jandarma bolgeleridir tabi istanbulda sehir ici heryerama mesela kavacıktan yukarsı jandarma gene
![]()
neyse jandarma bolgesinde hertürlü yetkiye sahiptir yetki acısından polisten daha da cok yetkisi vardır kendi bolgelerinde .....
ve asla af yoktur ....
Cevirme yapan uzman cavus olsun cevirilen de alkollu binbası ehliyet gider kimsede napıyon diyemez ... kurallar katidir ....
jandarmaya dusmemekte fayda var ancak sehir icinde bir aracı cevirip ceza yazma yetkisi yoktur ...
ancak durdurur trafik cagırır cezayı kestırır yoluna devam eder ki bunlada emın olun cogu urasmaz cunku polisle birbirlerini fazla sevmezler![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bizim yazlıkta da jandarma bakıyor, valla hic afları yok
Trafikten yedigim 100 ceza da affa ugramıstı, jandarmanın kestigi tek 1 ceza seneler sonra karsıma cıkmıstı
Ama öyle el kol hareketi vs yaptıysa durup sorsaydın derdi neymis diye...
Bu arada bugun polonezköy dönüsü beni de bi kestiler, begenmediler bıraktılar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)